Tanja Ribič skočila v bikini in osupnila

J.V.
16.07.2019, 10:00
19
Igralka Tina Gorenjak ni edina, ki je na pragu petdesetih letih v kopalkah videti fenomenalno. Poletne foto utrinke so na družbenem omrežju Instagram delile tudi mnoge druge znane Slovenke, ki kljub letom še vedno brez težav pozirajo v kopalkah in navdušujejo!

PREBERI ŠE
47-letna Tina Gorenjak je v bikiniju videti bolje kot marsikatera 20-letnica

Igralka Tina Gorenjak je v zadnjih dneh napolnila kar nekaj naslovnic rumenih medijev, po tem, ko je na družbenih omrežjih delila fotografije, na katerih pozira v kopalkah. Z njimi je obeležila svoj 47. rojstni dan in priznati moramo, da je videti odlično.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

In medtem ko ji njeno telo lahko zavida marsikatera 20-letnica, pa ji brez težav konkurira igralka Tanja Ribič. Tudi ta v treh dneh uživa na slovenski obali, od koder je delila poletni utrinek. "Postava 18-letnice," in "Na tej sliki si 25, kajne?" sta le dva izmed mnogih komentarjev njenih oboževalcev, ki ne morejo verjeti, kako dobro je igralka videti pri 51 letih. »Da odkriješ hrano, ki ti ustreza, včasih potrebuješ nekoliko več časa, a nato se streniraš. Najlažje je sendvič pojesti, ampak jaz si že zjutraj v mešalcu zmiksam sadje in zelenjavo in si nesem s seboj. Se da, samo navaditi se je treba. Če že naredim sendvič, ga naredim s kvalitetnim kruhom in avokadom,« je pred kratkim za portal Vizita.si dejala Tanja, ki poleg zdrave prehrane prisega tudi na redno gibanje.

PREBERI ŠE
14-letna hčerka Tanje Ribič je prava lepotica

In še ena znana slovenska lepotica, ki nas vedno znova navdušuje s svojim izklesanim telesom, je stilistka Metka Albreht. Poleg tega, da je navdušena tekačica, je Metka poznana tudi po tem, da vsako priložnost izkoristi za vzpon na Šmarno goro. Za njen mladostni videz pa je seveda zaslužna tudi skrb za kožo. "Priznati moram, da sem strastna oboževalka krem. To je moj ritual, ki ga imam od nekdaj. Temu se ne odpovem. Ko se stuširam, si vzamem tistih deset, petnajst minut zase in se namažem s kremo, naredim piling za telo. Zdi se mi, da sem potem čisto drugi človek. Kar mi ne uspe dati s tekom iz sebe, spravim še z vodo in s kremami. (smeh)"

PREBERI ŠE
25 let nazaj je imela Tanja Ribič povsem drugačno frizuro

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke