Se spomnite Tinkare Kovač?

J.V./STA
07.07.2019, 14:55
1
Dobitnica velike nagrade letošnjih Melodij morja in sonca je postala Tinkara Kovač s skladbo Bodi z mano do konca.

Se spomnite Tinkare Kovač? Nekoč ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk se je v zadnjih letih nekoliko umaknila iz medijev in javnosti ter se posvetila svoji družini in vlogi mame. Zato se marsikdo verjetno sprašuje, ali je njen nastop na glasbenem festivalu napoved vrnitve na glasbene odre. Njena zmagovalna pesem je odnesla tudi nagradi strokovne žirije za najboljšo glasbo avtorja Aleša Klinarja in za najboljše besedilo izpod peresa same Tinkare Kovač

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Nagrado strokovne žirije za najboljšo izvedbo so osvojili Kvatropirci s skladbo Veter je vel. Nagrado Danila Kocjančiča za obetavnega izvajalca oz. avtorja pa sta prejela Gašper in Primož Mihelič iz dua 2B za skladbo Kot morje. Letošnjo prireditev je nekoliko zmotilo neurje, zaradi česar je prišlo do krajše prekinitve.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Na že 39. izvedbi festivala je pred številnim občinstvom portoroškega avditorija ter v neposrednem televizijskem in radijskem prenosu nastopilo 14 izvajalcev. Poleg omenjenih dobitnikov nagrad so nastopili še Rina K, Samuel Lucas, Tomaž Hostnik, Bro, skupina Bassless, Nada Barle, Mila, Canegatto, Dare Kaurič, Orter in duo Swing Deal.

Lani je na Melodijah morja in sonca slavila Lea Sirks skladbo Moj profil, ki sta jo ustvarila Lea Sirk in Tomy DeClerque. Pevko to jesen čaka povsem nova izkušnja, preizkusila se bo namreč v vlogi žirantke v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas, ki se vrača na POP TV. 

PREBERI ŠE
To so novi žiranti šova Znan obraz ima svoj glas!

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

lakala28
08.07.2019, 17:22:34
10
+1
Meni osebno je najbolj oškodovana slovenska izvajalka na Evrovizijah sploh. Pa ne samo meni, če pogledam komentarje (iz celega sveta) in število ogledov na youtubu. Res prava glasbenica, ki to dela tudi za dušo, ne le za denar. Lepo, da je še z nami.