Tjaša Kokalj Jerala končno pokazala svoji hčerkici

J.V.
08.07.2019, 19:11
5
Tjaša Kokalj Jerala je pred dvema letoma postala mamica dveh deklic, ki ju je do sedaj skrbno skrivala pred mediji in javnostjo, zdaj pa naredila izjemo in njuno fotografijo delila na Instagramu.

"Ta trenutek sem si vizualizirala že nekaj časa. Ko zagledaš plus na palčki in si seveda presrečen od veselja, vznemirjenja in radosti. A nobena vizualizacija se niti primerjati ne more z dejanskim trenutkom, ko se to zgodi. Jaz sem se odločila, da naredim test sama. Potem, ko je bilo za nama nekaj testnih paličic z minusom, sem bila že malce neučakana, obupana, začneš se spraševati, ali se bo to zate sploh kdaj zgodilo. Je morda kaj narobe z mano, z nama? Kup vprašanj ti roji po glavi in kljub temu, da sva si oba želela otroka, jaz po nekaj neuspelih poizkusih nisem bila tako mirna kot moj mož,"je pred dvema letoma v zapisu na svojem blogu zapisala Tjaša Kokalj Jerala, ki se ji je želja kmalu uresničila. 

"Spomnim se, da sem bila super živčna, na palčko nisem želela pogledovati, a hkrati nisem mogla odlepiti oči od nje. In potem se je kmalu pokazal tisti tako želeni plus, ki me je spravil v delirij. Smeh, jok, tresla sem se kot šiba na vodi, mislim celo, da sem se šla zahvaljevati nekomu tam zgoraj. To je bil trenutek, ki sem ga morala predihati sama, se zjokati, nasmejati od sreče, mislim, da se je iz mojih ramen skotalila vsa teža pričakovanja, upanja, želenja …" 

Končno ju je pokazala

In danes je Tjaša ponosna mamica dveh deklic, ki pa ju modna blogerka in manekenka v medijih ne želi izpostavljati. Tako njuni imeni še vedno ostajata skrivnost, njuno prvo fotografijo pa je na družbenem omrežju delila pred nekaj minutami. In čeprav tudi ta fotografija popolnoma ne razkriva njunih obrazkov, pa je ena najbolj razkrivajočih do sedaj. Družinica očitno trenutno uživa nekje nekje na morju, saj deklici na fotografiji čofotata v morju in si delila morske poljubčke. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Tjaša nam je pred časom priznala, da je vloga mame vplivala tudi na njen modni stil: "Vsekakor se je moj nabor oblačil doma spremenil, res pa je, da se vseeno v dolgih oblekah počutim dobro in jih oblačim tudi, ko sem s puncama. Od nekdaj izbiram oblačila, v katerih se dobro počutim in v katerih se ne počutim utesnjeno. Res pa je, da med 'igralnimi uricami' trenirka oz. udobna 'lounge' oblačila zmagajo." Svojo ljubezen do mode pa bo zagotovo prenesla tudi na svoji hčerki. "Najbrž (smeh). Ne bom rekla, da to upam, ker sem strastna zapravljivka, ampak najbrž pa res (smeh)!"

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

janez139
09.07.2019, 10:46:46
21
+1
Vsaka mamica je vesela ko je noseča in ko rodi zdravega otroka! Srečno Tjaša!!!
420
09.07.2019, 9:15:25
61
+5
kdo je to?
Litle
09.07.2019, 12:56:50
Jaz imam enako vprašanje ... baje neka Tjaša.
Krainerland
09.07.2019, 9:07:44
62
+4
Če tjaša ne bi bila levakinja, je 24ur ne bi imel na svojem portalu ;)
GlasModrosti
09.07.2019, 8:53:30
81
+7
Hvala bogu. Spet bom lahko normalno zaživel, ker prej sem samo čakal na to objavo.