V Ljubezni po domače se obeta velika sprememba

M. A.
17.04.2019, 8:02
0
Potem ko nas je v minulem tednu že presenetila novica, da je šov Ljubezen po domače zdaj na sporedu le enkrat na teden, in sicer ob petkih ob 20.00 na POP TV, se v prihodnosti obeta še ena velika sprememba.

Brez težav lahko rečemo, da je tretja sezona šova Ljubezen po domače slovenske gledalce navdušila vsaj toliko kot prejšnji dve in medtem ko še spremljamo ljubezenske peripetije aktualnih junakov in iskalcev ljubezni, na POP TV že zbirajo prijave za naslednjo, četrto sezono. V njej pa lahko sodeluje prav vsako osamljeno srce, tudi takšno, ki doma nima kmetije. Dovolj je, da imate željo, da bi našli in zaživeli z osebo, ki deli vaše vrednote, vam bo v oporo, hkrati pa vas bo izzvala, da poskusite nekaj novega.

PREBERI ŠE
Ljubezen po domače le še enkrat na teden

Tanja Postružnik Koren nas tudi letos vodi skozi ljubezenske zgodbe osamljenih podeželskih src.
Tanja Postružnik Koren nas tudi letos vodi skozi ljubezenske zgodbe osamljenih podeželskih src.FOTO: POP TV

Dandanes obstaja veliko poklicev, ki jih pred leti še nismo poznali, zato zagotovo tudi vsi ne poznamo vseh. Po novem bo Ljubezen po domače odlična priložnost, da predstavite tudi svoje delo, saj lahko v četrti sezoni sodelujejo gostilničarji, pivovarji, ribiči, čebelarji, ekološki sirarji, možnosti so neomejene … Vsi, ker je tudi ljubezen za vse. In najlepša je prav tista po domače. Prijavite se lahko TUKAJ.

PREBERI ŠE
Prve odločitve v Ljubezni po domače presenetile

Prihodnost je svetla, le upati si morate.
Prihodnost je svetla, le upati si morate.FOTO: POP TV

3. sezona šova Ljubezen po domače le še ob petkih

Prejšnji teden pa je zveste gledalce presenetila novica, da bodo podeželske romance lahko spremljali le še enkrat na teden, in sicer ob petkih ob 20.00 na POP TV. V prihajajoči epizodi bomo spremljali pestro dogajanje pri Milanu, ki bo svoje snubke povabil na trgatev; še prej pa bosta Irena in Rasema besedno obračunali. Pestro bo tudi v Goriških Brdih, kjer bo Tomažkončno na zmenek povabil Evo, na domačiji Hafner pa Gašperja čaka prav posebno presenečenje ...

Ne zamudite pestrega dogajanja v šovu Ljubezen po domače ta petek, 19. aprila, ob 20.00.
Ne zamudite pestrega dogajanja v šovu Ljubezen po domače ta petek, 19. aprila, ob 20.00.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.