Tako v resnici izgleda lepotec s TV ekranov!

M. A.
26.06.2019, 11:28
0
Brada je v zadnjih letih postala glavni modni dodatek moških, nad katerim se navdušujejo tudi številne pripadnice nežnejšega spola, pred nekaj deseletji pa so sinonim za moškost predstavljali brki. Prav iz tega razloga ne preseneča dejstvo, da se je z njimi okitil tudi Ugur Günes, ki v novi turški seriji Vedno tvoja, ki smo jo na POP TV začeli spremljati ta teden, saj se le-ta dogaja v 70. letih prejšnjega stoletja. Kako pa sicer izgleda glavni igralec?

32-letni Ugur v Turčiji zagotovo uživa ugled enega izmed najpriljubljenejših igralcev, k temu pa je močno pripomogla tudi serija Vedno tvoja, ki je v Turčiji postala veliki hit in postregla z rekordno gledanostjo. Serijo lahko od tega tedna med ponedeljkom in petkom ob 21.00 spremljate tudi na POP TV, številne Ugurjeve oboževalke pa simpatičnega igralca ne občudujejo zgolj prek TV ekranov, temveč tudi na družbenih omrežjih, kamor smo pokukali tudi mi. Ugur, ki si je moral za potrebe serije Vedno tvoja pustiti košate brke, sicer prisega na prav tako brado, ki je v zadnjih letih močno popularna. Brki ali brada, vsaka kombinacija je očitno zmagovalna, saj fant pri skorajda vsaki fotografiji preseže 50.000 všečkov, na njih pa se v večini pojavlja sam, z živalmi ali pa promovira svoje televizijske projekte, medtem ko o zasebnem življenju molči.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Serija, kot je v Turčiji še ni bilo

Ugur pa se je za potrebe serije Vedno tvoja prelevil v avtomehanika Yilmaza, čigar edini življenjski cilj je osrečiti prelepo krojačico Zuleyho. Čeprav nista bogata, ju njuna ljubezen osrečuje, a v njuno zgodbo vseeno posežejo drugi, dogodki, ki sledijo, pa ju za vedno zaznamujejo. Serijo, ki je v domači Turčiji postregla z rekordno gledanostjo, snemajo v graščini, ki so jo zgradili zgolj za namene snemanja serije, v njej pa se je mudila tudi ekipa 24 ur. Prispevek si lahko ogledate TUKAJ, napeto dogajanje v seriji Vedno tvoja pa na vas čaka med ponedeljkom in petkom ob 21.00 na POP TV, zamujene epizode pa vas čakajo na VOYO.

Serija Vedno tvoja je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21.00 na POP TV.
Serija Vedno tvoja je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21.00 na POP TV.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.