Aneta in Franko sta si skočila v lase, Sandi zapustil Kmetijo

M. A.
09.10.2018, 8:22
0
Tretji teden na Kmetiji se je komajda dobro začel, a med tekmovalci že vladajo nesoglasja. Po zgolj enotedenskem odmoru je na mesto glave družine ponovno sedel Franko, ki je za deklo ponovno postavil Aneto. Zdi se, da so njune zamere iz Survivorja še kako žive.

Aneta, Franko in Sandi so bili pred dvema letoma sotekmovalci v šovu Survivor. Aneta, ki obema očita, da sta jo na Filipinih izdala, se je po Sandijevem odhodu s posestva veselila le kratek čas, saj jo je Franko takoj, ko ga je Sandi postavil za glavo družine, ponovno določil za deklo.

PREBERI ŠE
Aneta si je našla žrebca

Franku se smeji, saj je ponovno postal glava družine.
Franku se smeji, saj je ponovno postal glava družine.FOTO: POP TV

'Aneta, vedno je isto. Ne vidiš tega? Sandiju si rekla, če se je kaj naučil, ampak si ti tista, ki se ni nič naučila. Samo kregaš se z mano,' ji je očital Franko, ona pa ga je še dodatno razjezila s tem, ko mu je rekla, da je deset let mlajši od nje, zato ga doma nič ne čaka.'Jaz bom o sebi najbrž slišal 101 zgodbo o tem, kakšen dvoličnež sem. To sem že vse slišal in bom pač počakal, da se ta film odvrti, nimam druge,' je dodal v spovednici. Več si poglejte v videu.

Gospodarica Kmetije nadrla tekmovalca

Aneti so se na Kmetiji pred očmi ponovno odvrteli prizori iz Survivorja.
Aneti so se na Kmetiji pred očmi ponovno odvrteli prizori iz Survivorja.FOTO: POP TV

'Survivor klan' pa je prvi zapustil Sandi, ki je moral premoč v areni priznati Joelu. Po odhodu s posestva je povedal, da mu ni žal, da je izbral Joela, saj lažje živi s tem, da ve, da je bil premagan pošteno. Sicer nam je zaupal, da je bil presenečen, ko je postal hlapec že v drugem tednu in pozneje tudi nominiran, saj meni, da je bil med najbolj pridnimi tekmovalci. Ob tem je dodal, da mu je bila Kmetija napornejša od Survivorja, saj je v slednjem šovu užival na plaži, kmečkega dela pa ni vajen in se je moral na to privaditi. 

Sandiju je bila Kmetija težja in napornejša od Survivorja.
Sandiju je bila Kmetija težja in napornejša od Survivorja.FOTO: POP TV

Gospodarica Nada Zorec pa je medtem na posestvo pripeljala nove člane družine. Ne, ne govorimo o povratnikih, ki so še vedno skriti v hiši v gozdu, temveč o dvanajstih kozah. Najbolj se jih je razveselila Anna, ki jih je takoj objela in obljubila, da jih bo dojila, hranila in pestovala. 'To je najlepše darilo na svetu,' je dodala.

PREBERI ŠE
To je pravi razlog, zakaj je Ksenija zapustila Kmetijo!

Anna se je razveselila osmih odraslih koz in štirih mladičkov.
Anna se je razveselila osmih odraslih koz in štirih mladičkov.FOTO: POP TV

Nada je sicer poskrbela, da bodo kmetje energijo, ki bi jo porabili za prepire, raje usmerili v delo. Tako jim je naložila, da morajo v koruzi narediti labirint, saj bo njihova kmetija postala turistična, ker jim je pripeljala koze, pa se bodo začeli ukvarjati tudi s sirarstvom. Napetosti med tekmovalci bodo še naprej dosegale vrelišče, zato ne zamudite Kmetije od ponedeljka do četrtka ob 21.00 in ob petkih ob 20.00 na POP TV, zamujene oddaje pa vas čakajo na VOYO.

Kmetija
Kmetija

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.