Zakaj je Tanja Žagar agresivna, zakaj bi Špela Grošelj bolj ’na počasi’?

M. A.
18.04.2019, 14:21
0
Minulo nedeljo sta voditelja v šovu Zvezde plešejo poskrbela za novo presenečenje, ko sta zvezdam povedala, da bodo za teden dni zamenjali plesne partnerje. Ta teden smo pokukali v plesne dvorane, v katerih se novonastali pari pripravljajo za teden in preverili, če gre vse po načrtih.

Potem ko je šov Zvezde plešejo minulo nedeljo zapustil Denis Vučak, je na plesnem parketu ostalo le še sedem parov. Čeprav smo že na polovici šova, pa se zdi, da bomo ta teden na odru spremljali povsem novo dinamiko, saj sta voditelja, Peter Poles in Tara Zupančič, minuli teden dobesedno premešala karte in zvezdam namenila nove plesalce. Mi smo pokukali v plesne dvorane in preverili, kakšni so njihovi prvi skupni koraki.

PREBERI ŠE
Zvezde plešejo: Plesalci ponovno šokirani, to so novi pari!

Franko Bajc in Miha Zupan sta edina preostala tekmovalca.
Franko Bajc in Miha Zupan sta edina preostala tekmovalca.FOTO: Miro Majcen

Franko Bajc in Miha Zupan sta edina tekmovalca, ki sta še ostala v tekmovanju, zato sta si soplesalki, Svetlano Cigoj in Majo Geršak, preprosto zamenjala, pri tekmovalkah pa je zato poskrbel žreb. Špela Grošeljje svojega plesalca, Miha Perata, ’posodila’ Tini Gorenjak, sama pa je dobila plesalca Tanje Žagar, Arneja Ivkoviča. Tanja se bo ta teden vrtela z Miho Vodičarjem, Klara Lorger in Jana Koteska pa sta si prav tako izmenjali soplesalca, Jerneja Brenholca in Tomaža Štera.

PREBERI ŠE
Po raku dojke je zdaj pred lepšim izzivom

Jana Koteska je Tomaža Štera zamenjala za Jerneja Brenholca.
Jana Koteska je Tomaža Štera zamenjala za Jerneja Brenholca.FOTO: Miro Majcen

Zakaj Jana Koteska naokrog hodi z upognjenimi koleni, zakaj je Tanja Žagar agresivna, zakaj bi Špela Grošelj bolj ’na počasi’ in kako Tomaž Šter zveni v štajerskem naglasu, preveri v videu in seveda ne zamudi oddaje z novimi pari to nedeljo ob 20.00 na POP TV.

Tina Gorenjak je Miho Vodičarja zamenjala za drugega Miho, tokrat Perata, ki sicer pleše s Špelo Grošelj.
Tina Gorenjak je Miho Vodičarja zamenjala za drugega Miho, tokrat Perata, ki sicer pleše s Špelo Grošelj.FOTO: Miro Majcen