Dvojček: značaj, ljubezen in življenje

zadovoljna.si
27.05.2019, 8:56
3
Osebe, rojene med 22. majem in 21. junijem, so po horoskopu dvojčki. Pravi dvojček si želi doživetij, zato potrebuje okrog sebe družbo, prijatelje in zveze. Spada med bolj odprte ljudi, saj nihče ne najde stika s sočlovekom bolje kot on.

Horoskop
HoroskopFOTO: iStock

Že v mladosti si dvojček razširja obzorja z učenjem, branjem ali potovanji. Posebno potovanja so njegova velika strast in nemalo dvojčkov je tako stalno na poti. Toliko idej, načrtov in ciljev bi rad uresničil, da pride v nevarnost, da se raztrga. Postane površen, raztresen, neodločen in omahljiv. Včasih sedi na dveh stolih hkrati (največkrat v poklicu), ker si zmeraj želi jezditi v več sedlih istočasno. Estetsko občutljivi in skrajno senzitivni ljudje, rojeni v znamenju dvojčka, pogosto težijo k umetnosti.

Rad bi znal vsega po malo

Psihološki vzrok za ta usodni nemir in različne življenjske preobrate je v pomanjkanju koncentracije in duhovne globine. Dvojček ne stremi za tem, da bi vedel vse do zadnje podrobnosti, ampak da zna vsega po malo. Med njimi redko najdemo specialiste, redno pa osebe, ki se ukvarjajo z več dejavnostmi – z dvema poklicema ali s kopico hobijev. Pravi čudež je, če dvojček vsaj enkrat ne zamenja poklica ali delovnega mesta. Podobno se obnaša tudi v zakonu.

Življenje polno sprememb

Dvojčku očitajo, da ima dve duši v telesu, v resnici pa mu težave povzročata notranji in zunanji nemir. Njegovo življenje je polno sprememb. Umiri se šele v drugi polovici življenja. Sam prav dobro ve, da je poglavitni vzrok vseh udarcev v njegovem življenju njegovo strašno hrepenenje po doživetjih in izkušnjah. Drugi vzroki so še pomanjkanje potrpljenja, vzdržljivosti ter načrtnosti. Dvojček je mojster improvizacije, njegova pretirana prilagodljivost pa lahko postane celo usodna zanj. Če želi dvojček uspeti, naj si za moto izbere stavek: Osredotoči se na en sam cilj! Ta pot mora biti seveda speljana prav zanj, ker sicer zapade v dvome in obstaja nevarnost, da se njegova energija razprši.

V ljubezni in zakonu se dvojčki dobro razumejo s tehtnicami in vodnarji ter za silo z levi in ovni.
V ljubezni in zakonu se dvojčki dobro razumejo s tehtnicami in vodnarji ter za silo z levi in ovni.FOTO: iStock

S kom se ujema?

V ljubezni in zakonu se dvojčki dobro razumejo s tehtnicami in vodnarji ter za silo z levi in ovni. Zveze s strelci, ribami in devicami bodo po vsej verjetnosti kratkotrajne. Tudi zveze z istim znamenjem so problematične. Večna potreba po spremembi in številni vzporedni odnosi ter prijateljstva izzovejo v zakonu marsikatero krizo. Skupno življenje, če je sklenjeno pred matičarjem, je zato vedno na robu spornih situacij in ločitev. Glavni vzrok za krize ali ločitev je v tem, da dvojčki preveč radi sklepajo nova poznanstva z obema spoloma, da so silno radovedni ter da imajo večno potrebo po samouveljavljanju in udejstvovanju.

Predigra ni pomemben člen, dovolj bo že poljub in čas je za akcijo. Med seksom zelo radi govorijo, zato jih boste stežka utišali. V svojo posteljo bi naenkrat popeljali tudi več oseb, zato pazite na dvojčkovo zvestobo. Od položajev jim najbolj ustreza seks na boku. Najboljši seks jih čaka z vodnarji in tehtnicami.

Znane osebe, rojene v znamenju dvojčkov

Donald Trump, Jamie Oliver, Anna Kurnikova, Lenny Kravitz, Clint Eastwood, Brooke Shields, Alanis Morissette, Kylie Minogue, Isabella Rossellini, Naomi Campbell in Nicole Kidman.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

nichy_22
24.02.2010, 15:21:17
111
+10
oi res je dvojčki smo super
hudicek_21
22.05.2009, 11:18:23
70
+7
se strinjam malik:)))...to se res zakon ljudje...hehe
malik123
22.05.2009, 8:26:31
80
+8
dvojčki so zakon!