Numerologija: kakšnega ljubimca imate v postelji?

P.V.
17.05.2019, 7:56
12
Ali je vaš partner v postelji strasten tiger, leni medo ali “crtljavi” mucek, lahko ugotovite na različne načine. Ne le na osnovi njegovih telesnih atributov, temveč tudi s pomočjo numerologije.

Devetka simbolizira razuzdanost in divjost.
Devetka simbolizira razuzdanost in divjost.FOTO: Thinkstock

Izpišite vse samoglasnike iz imena svojega partnerja. Nato vsakemu samoglasniku dodelite določeno številko (A je 1, E je 5, I je 9, O je 6, U je 3) in seštejte. Če je seštevek dvoštevilčno število, obe številki ponovno seštejte, da dobite enomestno število.

Denimo, da se vaš izbranec imenuje Janez. V njegovem imenu sta samoglasnika A in E. Ustrezni številki sta torej 1 in 5, seštevek je 6. Berite dalje in izvedele boste, ali imate opravka s strastnim žrebcem ali mlahavo kumaro.

Če je seštevek 1

Vaš partner je dokaj spreten v postelji, vendar le, kadar je dobre volje, razpoložen in kadar si seksa res želi. Žal pa se to ne dogaja ravno pogosto. “Utrujen sem!”, “Imel sem naporen dan v službi!”, “Nimam energije!”, so izgovori, ki jih boste lahko pogosto slišali. Z njim se boste morale precej potruditi, da bo naposled pristal na seks. Ko pa boste dosegle svoj cilj, bo brezmejno nežen in strasten ljubimec.

PREBERI ŠE
To je ena stvar o orgazmu, ki zanima vsako žensko

Če je seštevek 2

Za tega moškega nikakor ne moremo trditi, da je vrhunski ljubimec. Žal, ne sega mu niti do kolen. Je dolgočasen in le bleda senca ljubimca, kakršnega bi radi imeli. Rad se hvalisa s svojimi podvigi, čeprav gre v resnici za same izmišljotine. Če bi se nekoliko bolj posvetil samemu sebi, bi morda odkril, kaj sta strast in spolna sla. Zato mu pomagajte, da se bolje spozna.

Če je seštevek 3

Seks dobesedno obožuje, bolj je divji, bolj mu je všeč. Obenem zna upoštevati želje svoje partnerice. Poskrbi za romantično vzdušje, svoji ženski pa posvetil ves svoj čas. Vendar pa morate vedeti, da njegovo obnašanje ni niti najmanj spontano. Po nekaj skupnih tednih boste dobile občutek, da vse načrtuje vnaprej in kmalu vam bo šlo njegovo početje na živce. Zato vam svetujemo, da uberete posebno taktiko: presenetite ga in naredite vse, kar je možno, da vajno ljubezensko življenje ne bi postalo dolgočasno.

PREBERI ŠE
Ko spoznate tistega pravega, tega morda ne boste takoj vedele

Osem je število, ki označuje brezkončnost.
Osem je število, ki označuje brezkončnost.FOTO: Pixabay

Če je seštevek 4

S tem moškim lahko doživite prečudovit seks, vendar le pod pogojem, da imata skupne interese in želje. On se seksu nikoli ne odreče, še več. Tudi če mu ni do tega, se bo pretvarjal. To seveda ne pomeni, da obožuje sadomazo igrice, temveč mu je ljubša masaža ali določeni položaji. Če vam te zadeve niso všeč, potem vam bo z njim težko …

Če je seštevek 5
Gre za izjemno šarmantnega moškega. Pozna vaše skrivnosti in želje, spravi vas ob pamet z enim samim dotikom. Kdaj pa kdaj zadostuje en sam njegov pogled, da bi vas osrečil. Vendar ga nikoli ne smete vprašati, kje in kako se je naučil vseh spretnosti, saj ga lahko hitro užalite.

Če je seštevek 6

Za to številko se skriva zanimivo sporočilo: ljubi seks, v sebi pa nosi nekaj živalskega. 6 je hudičeva številka. Ko se sprosti, ga ne boste mogle krotiti. Morda vam bo prav to všeč. Če bi rade doživele neverjetno srečo, občutite z njim močne občutke in strast, zagotovo vas od njega nihče ne bo mogel odtrgati.

Če je seštevek 7

Noben moški ne bo pokazal več občutka kot on. Zna poslušati, zelo je pozoren in nežen ljubimec. Rad posluša romantično glasbo in zna uživati z vsemi čutili. Je sploh možno, da obstaja tak moški? Je! Če so vam vse te lastnosti všeč, se mu prepustite in pozabite na vse okoli sebe.

PREBERI ŠE
Manja, 28: Imel je bazo žensk, ki so se prodajale prek spleta.

Če je seštevek 8

Osem je število, ki označuje brezkončnost. To pomeni, da ste ujeli moškega, ki ne ve, kdaj je dovolj. Ljubi intenziven seks. Če ste tudi sami taki, se bosta imela čudovito. V nasprotnem primeru ga boste morali krotiti in njegove čute izpolniti na drugačen način. Zakaj pa ne?! Saj boste tako njegovo strast še spodbudile. Številne ženske si želijo takega moškega, tega nikar ne pozabite!

Če je seštevek 9

Devetka simbolizira razuzdanost in divjost. A ko bo ta moški pokazal svojo strast, boste imele občutek, da ste vstopile v povsem nov svet. Seks ima tako rekoč v krvi, njegovo drugo ime je zapeljivec. Umetnost zapeljevanja je nekaj, kar odlično obvlada. Težava je le v tem, da se ves njegov svet vrti le okoli seksa. 

Če je seštevek 5, gre za izjemno šarmantnega moškega.
Če je seštevek 5, gre za izjemno šarmantnega moškega.FOTO: iStock

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

gajona
20.05.2010, 12:34:27
6!! Res je tako:))wiiiiiiiiii
dadi777
14.02.2010, 16:58:06
Je vroč, ali pa ni. Te cifre nič ne pomenijo, vsaj v mojem primeru ne. 6? Ni videti niti občutiti, :(
lili100
29.06.2009, 11:03:03
uh.. 9 :D
mornar.com
29.06.2009, 7:29:04
matr sm đek kao 7
Tarasita
28.06.2009, 13:30:22
iaz, kje ni št. 1? še enkrat preberi članekČe je seštevek 1 Vaš partner je dokaj spreten v postelji, vendar le kadar je dobre volje, razpoložen in kadar si seks res želi. Žal pa se to ne dogaja ravno pogosto. “Utrujen sem!”, “Imel sem naporen dan v službi!”, “Nimam energije!”, so izgovori, ki jih boste lahko pogosto slišali. Z njim se boste morale precej potruditi, da bo naposled pristal na seks. Ko pa boste dosegle svoj cilj, bo brezmejno nežen in strasten ljubimec.
iaz.
27.06.2009, 20:19:59
tejko7 vidiš da številke 1 ni?
TSTU
27.06.2009, 12:28:04
za mojga pa skoraj no hehe
TSTU
27.06.2009, 12:26:41
hahaha se vidi da je tip hahahaha
tejko7
26.06.2009, 23:55:52
lolek99... če dobiš 10... moreš seštet 1 0=1 :P sej piše: Če je seštevek dvoštevilčno število, obe številki ponovno seštejte, da dobite enomestno število.
lolek99
26.06.2009, 21:48:18
moje ime je miha in če je a=1 in i=9 če to skup seštejemo je 10 kaj po to pomen ?? lol
puncka15@hotmail.com
26.06.2009, 18:15:51
01
-1
to ap res ne drži :) so za mojega kar konkretno napak povedali :D
simyd
26.06.2009, 17:15:46
Tole pa ne bo držalo. K sreči :-)) Sicer verjamem numerološkim analizam..