Ljubezenski horoskop: preverite, kako vroče bo letošnje poletje

Z.S.
12.06.2019, 11:04
Prihaja poletje, ki je kot nalašč za nove ljubezni, vroče poletne romance in popestritev zvez. Uživajte ga s telesom in dušo, vendar pazite na nepredvidljive dogodke, zato temeljito preverite, kaj vam napovedujejo zvezde!

OVEN

Vezani: Zalotili se boste, da se vaše oči obračajo za prepovedanim sadežem. Premislite, v kakšnem razmerju se trenutno nahajate in pretehtajte svoje odločitve. Mogoče je to le opozorilo, da ljubezen iz navade še nikoli ni premikala gora. Je vajina ljubezen dovolj močna, da bo preživela obdobje po začetni zaljubljenosti?

Samski:Za samsko življenje imate čas vse do jeseni, že v prvih septembrskih dneh pa se bo na vašem obzorju prikazal nekdo, ki bi vam z veseljem krajšal dolge zimske večere. Do takrat pa uživajte v drobnih malenkostih, ki vam jih prinaša življenje.

Summer body
Summer bodyFOTO: iStockphoto

BIK

Vezani:Po obdobju neurja in majhnih prepirov bo poletje dokazalo, da je vajina ljubezen premočna, da bi jo preprečili ljudje, ki v vašem življenju ne igrajo pomembne vloge. Zaupajte svojemu partnerju in notranjemu glasu ter ne pustite, da vas zavedejo lažne besede.

Samski:Ne rinite z glavo skozi zid, kot je to v vaši navadi. Če želite, da se bo iz spogledovanja razvila ljubezen, ne iščite in ne presojajte popolnih kandidatov. Raje se prepustite toku in se pokažite v sproščeni in prisrčni luči. Takrat se bo ljubezen rodila sama od sebe!

DVOJČKA

Vezani:Je že res, da potrebujete pozornost, vendar z njo ne ogrozite svojega razmerja. Pozitivno odvečno energijo namenite svojemu partnerju, mu privoščite masažo in razvajanje. Vaš trud bo v spalnici zagotovo poplačan.

Samski:Pustite se ujeti in razširite svoja obzorja. Čeprav med vama še ni kemije, dopustite, da vas ta obišče na prvem zmenku. Odločitev za resno zvezo bo na vaši strani, treba bo izbrati le pravilno potezo.

RAK

Vezani:Kriza, ki pesti vajino razmerje že od začetka pomladi, se ne bo pomirila niti na dopustu. Rešitve ne prepuščajte naključju ali vašemu partnerju – zapomnite si, da sta za prepir vedno potrebna dva. Skupne težave zato rešujta s pogovorom.

Samski:Ne posedajte doma in se ne smilite sami sebi. Raje se pričnite obnašati tako, kot se spodobi za vaše znamenje. Uživajte življenje z veliko žlico in konec avgusta boste srečali rjavooko bitje, ki vam bo pospešilo srčni utrip.

Biki ne rinite z glavo skozi zid, kot je to v vaši navadi.
Biki ne rinite z glavo skozi zid, kot je to v vaši navadi.FOTO: iStockphoto

LEV

Vezani:Partner vas bo v postelji presenetil z novimi položaji, in čeprav bo seks odličen, se boste spraševali, od kod je prišel njegov nov navdih. Podvomili boste v vajino zvezo, vendar še preden se razjezite, preverite, kaj se v resnici plete v njegovi glavi. Ste njegova muza prav vi?

Samski:Čeprav se za razmerje odločite le po tehtnem razmisleku, boste letošnje poletje presenetili sami sebe. Začutili boste, da se življenje ne šteje le ob dogodivščinah in potovanjih. Vaše srce bo pričelo iskati manjkajoči delček in nad sestavljanko utegnete biti razočarani.

DEVICA

Vezani:Poletni dopust bo tih in skoraj vsakdanji. Oba s partnerjem bosta začutila, da sta se znašla na prelomni točki. Bosta nadaljevala skupno pot? Odvisno od vajinih interesov, ki se znajo tudi močno razlikovati. V težkih trenutkih poslušajte svoje srce in ne vztrajajte zgolj iz navade!

Samski:Opustite ideale in popolnost. Partnerja, ki bi ustrezal vsem vašim zahtevam, ne bo znal narisati niti najboljši slikar, zato stopite iz okvirjev in sprejmite priložnost. Ta se vam obeta že v prvem tednu avgusta. Veliko sreče!

Levi bodo začutili, da se življenje ne šteje le ob dogodivščinah in potovanjih.
Levi bodo začutili, da se življenje ne šteje le ob dogodivščinah in potovanjih.FOTO: Thinkstock

TEHTNICA

Vezani:Na novo se boste zaljubili – vendar znova v svojega partnerja. Ta vam bo dokazal, da je vajina vez močnejša od govoric. Uživali boste tudi v spolnosti in se čudili, da ste še pozimi to dejavnost raje zanemarjali.

Samski:Čeprav je za vami stresna pomlad in si boste v poletju zaželeli le miru in počitka, se vam obeta noro in vroče poletje. Čeprav bodo noči kratke in neprespane, vam na koncu ne bo žal. Obetajo se vam avanture!

ŠKORPIJON

Vezani:Čeprav se boste trudili obuditi staro ljubezen, ki je zamrla v vaši večletni vezi, vam bodo misli uhajale na skrito simpatijo. Čeprav veste, da boste s tem prizadeli svojega partnerja, se ne boste mogli odpovedati skušnjavi. Pazite se zmedene glave – lahko vas zavede v prevaro!

Samski:Odločitev bo težka in na koncu bo odločilna točka padla na osebo, ki vas je v postelji bolj navdušila. Kljub dvomom se boste odločili za pravo osebo in obeta se zanimiva zimska pravljica.

STRELEC

Vezani:Opravila in manjše zdravstvene težave bodo zaznamovale vaše poletje. Poskušajte se sprostiti in se prilagoditi dani situaciji. Partner bo zelo razumevajoč, zato mu ne pozabite izkazati spoštovanja. Bodite pripravljeni na pogajanja!

Samski:Še vedno nočete verjeti, da nočni lokali in divje zabave niso pravi kraj za iskanje sorodne duše. Znova se začnite ukvarjati s svojimi hobiji in presenečeni boste, da je nova ljubezen že v vašem življenju. Prelomna bo druga polovica julija

KOZOROG

Vezani:Ne poslušajte sorodnikov in prijateljev, odločitev o vajinem razmerju je samo vajina. Spore poskušajta zgladiti z iskrenostjo in pogovorom, vse težave pa rešita pred avgustom, drugače se lahko zgodi, da boste poletje preživeli sami.

Samski:Popolnoma se boste zaljubili in žareli od sreče. Vendar pazite, vaša simpatija obožuje svobodo, zato je ne poskušajte omejevati. Raje jo presenetite z razumevanjem in šele takrat jo boste popolnoma osvojili.

VODNAR

Vezani:Čeprav že nestrpno pričakujete dopust, se boste na počitnice odpravili naveličani in utrujeni. Vendar vam bo sprememba lokacije dobro dela. Nabrali boste nove energije in začeli presenečati partnerja tudi v spalnici.

Samski:Čeprav se prepričujete, da je vaše srce še nezmožno znova ljubiti, se postavite na noge in začnite raziskovati. Rane so zaceljene, poiskati morate le še osebo, ki ji boste namenili svojo družbo. Naj se poletje prične!

RIBI

Vezani:Umirjeno življenje vam bo prekrižal nekdo, ki bo predramil vaša čustva. Vendar bodite previdni – ste pripravljeni tvegati vse, kar ste gradili ali gre le za podivjane hormone. Ne pozabite, da je vaš partner dober raziskovalec!

Samski:Zadelo vas bo avgusta, ko bo v vaše življenje vstopil idealni partner. Zaljubljeni boste do ušes, vendar ne prehitevajte dogodkov – pustite, da se nekatere stvari razvijejo same od sebe. To poletje si boste zapomnili za vedno!

Ribe vaše umirjeno življenje bo prekrižal nekdo, ki bo predramil vaša čustva.
Ribe vaše umirjeno življenje bo prekrižal nekdo, ki bo predramil vaša čustva.FOTO: Thinkstock