Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
Kavenduk
Število vnosov: 51
09.05.2008 ob 15:09

Zivjosmiley

Mene pa zanima, kaj je za vas bismiley?

Kaksen odnos je za vas bisekusalen? Ljudi, ki v najstniskih letih mal eksperimentirajo ze smatrate za bisekusalce al ne?

Mamo tu koga, k bi to lahko povedal iz prve rokesmiley? Ta biseksualnost se mi res zdi eno tako zanimivo sivo podrocje - zadnje case se velik govori o gejih, pa o metricih ... kdo in kaj je bi pa sploh ne ...

No, jest bi, pa nimam s komsmiley.
sanjarija
Število vnosov: 269
10.05.2008 ob 12:07

Večina biseksualcev itak celo življenje živi heteroseksulano. Po nekaterih raziskavah bi naj bla biseksualna večina prebivalcev, po nekaterih pa 10% (kar ni malo!). Pa še to: biseksualnih bi naj bla večina žensk in ne moških. No to me niti ne čudi smiley, še posebej glede na vso to homofobijo pr moških, tistih '"ta pravih'" smiley No, najbrž je tudi strah pred okolico itd...
A ma katera/i kakšne '"biseksualne'" izkušnje? je kdo probal že z obema spoloma smiley in kako je blo? kaj je boljše?smileysmileysmiley
Madeleine
Število vnosov: 30
11.05.2008 ob 17:13

No, sama sem v najstniskih letih se, tako da ti lahko odgovorim Kavenduk. Sama sicer ne eksperimentiram neposredno z konkretnimi ljudmi, v mislih pa se vcasih dogajajo zanimive stvari smiley Vcasih sem si predstavljala tudi, kako bi bilo z zensko. Pa se, z veseljem priznam, nimam za biseksualno. Vem, da me se vedno privlacijo moski in dvomim, da bom kdaj kaj imela z zensko intimnega. Priznam pa, da mi vcasih moski spolni organ ni bil nic kaj prida smiley Ampak, kot sem rekla.. nimam se za bi smiley
_radical_
Število vnosov: 68
12.05.2008 ob 09:46

Heh, mi smo tudi v srednji soli meli eno zanimivo izkusnjo s sosolci - al pa sosolkami nosmiley. Nic posebnega, zelo nedolzno, samo nekej poljubljanja in podobnga...

In ceprov so mi vcasih zenske za gledat velik bol zanimive kukr tipi, bi tezko rekla, da sem bi, ker ta izkusnja ni bla niti eroticna, niti seksi, krkolsmiley.
sanjarija
Število vnosov: 269
19.05.2008 ob 12:29

Saj tudi mene ne privlačijo ženske, bi pa včasih mela tipa z ženskim načinom razmišljanja... al pa ne včasih kar skoz smiley
Tipi so takooooo zelo enostavni!smiley
mi je najbolj zanimivo, ko mi reče, da kaj kompliciram, ko skušam razložiti kakšno stvar, ki morda ne spada v kategorijo sex, hrana in spanje smiley
Nadalina7
Število vnosov: 34
16.06.2008 ob 01:59

Hm, po statističnih podatkih svetovne raziskave smiley ima biseksualen moški v življenju povprečno 21 partnerJEV in 14 partnerIC. Biseksualna ženska pa '"le'" 3 partnerice in 13 partnerjev.
smiley
Sicer pa, če se je že treba popredalčkat, se mora pomojem vsak sam. V življenju in z izkušnjami že vidiš kako in kaj, samo poslušat se je treba.
Osebno se '"predalčkam'" kot lezbijka, za biseksualce pa po svojih izkušnjah in svojem načinu '"sortiranja'" jemljem take, ki se zaljubijo tako v moške, kot v ženske. A kot rečeno, vsak zase najbolje ve.
_radical_
Število vnosov: 68
18.06.2008 ob 11:02

to je pa res zanimiv podatek Nadalina7 - toliko partnerjevsmiley. to je sicer mal offtopic, ampak ce smo ravno pri statistikismiley - najmanj spolnih partnerjev majo vietnamci, k majo v povprecju samo 1,5 spolnega partnerja v zivljenju.

Nadalina7 - ce te lahko uprasam, kako pa tvoja okolica sprejema to, da si lezbijka? a se ti zdi, da se v zadnjih letih stvari spreminjajo na bol (sm brala se eno temo o homofobiji), al smo slovenci se zmerom ful nestrpni? smiley
Turkizna
Število vnosov: 137
18.06.2008 ob 11:39

Hja, mladi in neverni so strpni smiley
Nadalina7
Število vnosov: 34
23.06.2008 ob 15:40

Hah, nisem vedela tega o Vietnamcih.

Ena tema je že odprta na temo homofobije sicer. Ne morem reči koliko se je stanje izboljšalo v zadnjih letih, ker sem še precej mlada, mi pa pravijo starejši kolegi, da se počaaasi izboljšuje. Tudi skini niso več tako popularni, tako da smo bolj varni.
Kljub temu je bilo na letošnji Paradi ponosa največ nasilja doslej.

Kar se tiče moje okolice, uradno vedo večinoma itak samo moji prijatelji, od ostalih pa mi nihče ne reče ničesar.
Berem pa včasih na internetu komentarje pod s homoseksualnostjo povezanimi članki. Milo rečeno, mi je ob prebiranju kar slabo.
ChEry
Število vnosov: 7
19.08.2008 ob 23:09

Nadalina7 -i support you. smileysmiley <3

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley