Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
Nukica
Število vnosov: 51
09.05.2008 ob 15:39

Ženske, ali ste že šle na lov za novimi kopalkami? Moje so stare že 3 leta in sem se začela spogledovati z novimi. Ampak sem zgrožena nad cenami.. Včeraj sem bila v Modiani in videla ene leeepe, beeele... za 125 eur smiley
Ste videle kje kakšne lepe, po sprejemljivi ceni? smiley
janabohinc
Število vnosov: 2
26.05.2009 ob 17:22
*Odgovor na: Nukica +

Pejt pogledat v trgovino 69slam - avstralska znamka, taka bolj surf style ala ROXY. Full dobre, pa sprejemljive cene, pa še do konca maja majo 15% otvoritvenega popusta. Najbolj mi je blo pa všeč, ker lahko kombiniraš različne spodnje in zgornje dele (modele IN velikosti!!!)

smiley
blogi
Število vnosov: 5
02.07.2010 ob 21:32
*Odgovor na: janabohinc +

se strinjam
res so kopalke zelo dragesmileyjaz jih kupujem v h&m
tam so full lepe pa še drage nisosmiley
Kaja-Kaja
Število vnosov: 6
09.05.2008 ob 16:30

Na lov za novimi kopalkami še nisem šla, mislim, da bom letos uporabila kar tiste, ki jih že imam v svoji omari...
Zojax
09.05.2008 ob 18:18

A si kaj pogledala po katalogih,neckermam,qulle itd...,tam so kar zmerne cene.?
Nukica
Število vnosov: 51
09.05.2008 ob 18:40

Nee, nisem. Nimam nobenega od teh dveh katalogov. Mi je pa kolegica prej rekla, da so baje v našem C&A (MB) lepe kopalke in kar ugodne cene. Tako da se moram odpravit tja....
bailarina
09.05.2008 ob 23:35

jz nikol več ne kupim v katalogu-slabe izkušnje. vedno kupujem v nancy, so mal dražje (tok tut ne, kukr se napisala da so v modiani), ampak so vredne svoje cene. res, vedno jih tam dobim. lani sm jih pa kupla tut v calzedonii, pa so tut ful lepe, dala sm pa mislm da okol 40 eur. fajn je k loh kombiniraš sp. in zg. dele.
bubles
Število vnosov: 134
10.05.2008 ob 19:14

Jst jst bom mela letos tudi iste kot lani.. Mam take fajne črne, k mi zelo pašejo, no vsaj men se tko zdi...pa še črna barva kopalk je vedno in... Drugače mi majo pa v new yorkerju tud kr fajne kopalke... smiley
Meri0504
Število vnosov: 29
10.05.2008 ob 21:46

Jaz pa sem si že nabavila nove, sem bila prisiljena zaradi velikosti. Ko sem začela malo brskat in iskat, so se mi zdele cene res preveč nabite, kakršnih koli pa si tudi nisem hotla kupit, tko da sem mislila počakat, da mi pridejo pod roko kakšne primerne. Pa sem šla v Kranju čist slučajno v eno privat trgovino, mislim da je kitajska, pri tušu na Primskovem, če je katera slučajno blizu, ker sem vidla oblačila za tamale in sem hotla hčerkici nekaj kupit. In glej ga zlomka, pridem noter in zagledam kopalke. Po pravici povedano, velika večina ni bila nič posebnega, potem pa sem zagledala ene ful lepe, z belo podlago pa ful porisane, res ful dobre. Drgač sem jaz bolj za enobarvne in sem imela samo ene pisane v celem življenju, ampak so mi bile te tok všeč, barve pa jih samo še krasijo. Cena pa: samo 13€! Sej nisem mogla verjet!
Par dni nazaj pa gledam en film in vidim na eni od igralk kopalke enake mojim! smileysmiley . Ampak nisem bila nič posebej ponosna zaradi tega, da se razumemo. smileysmileysmileysmiley
Meri0504
Število vnosov: 29
10.05.2008 ob 21:47

JOJ, KOK JAZ VČASIH NABIJAM !!!!!!! smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley