Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
tena
Število vnosov: 2
13.09.2008 ob 23:40

živjo,
mojemu dragemu tudi pašejo te zadevce, ampak samo do nekje 5cm, če je več nima pravega efekta smiley
drugač pa poskusite nežno, res nežno potisniti 2 prstka noter le za kak cm in efekt je nor. Zanimivo je da moj fant nekaj mesecev ni omenil nič o tej zadevi, očitno ga je bilo strah reakcijem, ki pa pri meni ni šla v negativno smer, le tko lušno-zanimivo mi je in me malo vzburjasmiley

če pa hočete gigantski uspeh, pa ga po enem dobrem tušu ližite po anusu kako minutko in potem prste v akcijo, verjamte da se mu bo zmešalo in samo da si ga prime, mu pride hehesmiley

pa dober nasvet: , dobra higiena, komplexe stran= najboljša kombinacija, ki bo vam in vašemu partnerju prinesla nove; predvsem zanimive užitke smiley

pozna še kdo drug kak trik pri tej zadevi?
petrusska
Število vnosov: 8
12.05.2011 ob 12:33
*Odgovor na: tena +

tena se popolnoma strinjam s tabo
Smigi
14.09.2008 ob 09:32

ja vprašaš kakega pedra oni majo največ izkušenj z temsmiley
mister.bisex
Število vnosov: 19
14.09.2008 ob 14:38

smiley
ajtsan
Število vnosov: 1
14.09.2008 ob 19:39

smiley
tena
14.09.2008 ob 20:23

mislim da marsikateri heterosexualni par ne odstopa dosti od homosexualnega, če smo realni glede posteljnih aktivnosti in analnega sexa smiley

predvidevam da ste po večini vsaj 1x poskusili analni sex, pa to še ne pomeni da ste homosexualnec, sploh pa je homofobija strup.

mejmo se fajn in spoštujmo razlike, kaj ni fajn da smo si drugačni? smiley
tijana1
Število vnosov: 118
14.09.2008 ob 23:21

Jaz sem pa prav presenečena nad komentarji nekaterih punc. Pa kaki so to izrazi pedri pa to. Pa polno nekih predsodkov. Koliko ste pa stare? Če pa je prst v tazadnjo tak tabu, potem pa res ne vem.smiley

odette
Število vnosov: 531
15.09.2008 ob 12:54

tijana, jaz mam občutek, da to niso bli komentarji punc, ampak tipov smiley
markova
Število vnosov: 8
16.09.2008 ob 22:56

Sicer se v celoti strinjam s teno bi pa priporočal, da začnete uporabljati tudi razne igračke, ki dajo analnim igricam nove dimenzije.. http://www.skrivnosti.com/analni-stimulatorji-c-49.html
Jetam80
Število vnosov: 1
17.09.2008 ob 09:21

Mene pa neki zanima... zakaj vsi mislte, da so moški, ki jim paše analna stimulacija, homosexualci? A ne pomeni homosexualnost spolni odnos z istim spolom oz privlačnost do istega spola? Zakaj bi potemtakem bil moški, ki ga analno stimulira ženska, homosexualec?

Tako mišljenje je zgolj posledica homofobičnosti! Ljudje, sprostite se in se prepustite užitkom, umaknite si tabuje, ki vam jih je v glavo zabila homofobična družba!

Sam obožujem analno stimulacijo, spolnih odnostov z moškimi pa nisem imel še nikoli in me tudi ne mika. Sem homosexualec?!?

p.s.
Markova... hvala za zgornji link... sem si že naročil novo igračko smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley