Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
tijana1
Število vnosov: 118
17.09.2008 ob 13:44

Odette, kaj pa vem. smiley

Mitja Hočewar
Število vnosov: 13
17.09.2008 ob 15:47

smileysmileysmileysmileysmiley
Aleš Kržišnik
Število vnosov: 2
17.09.2008 ob 22:59

zakon je to treba je pač probatsmiley)
palcica70
Število vnosov: 19
25.09.2008 ob 15:42

Če ženski paše stimuliranje G točke, zakaj ne bi moškemu. Problem je le v tem, ker so moški po naravi bolj občutljivi za svojo ritko in se le redko sprostijo v tej meri, da dovolijo žesnkam da se poigrajo z njo, tu spada seveda tudi draženje prostate.
Vam pa zagotavljam, da je moški orgazem zaradi take stimulacije zelo intenziven.
js.js.
Število vnosov: 12
26.09.2008 ob 00:06

zakaj pa ne. mojem ful paše to.

za pedre? mislim... smiley pač je to užitek.. in tko ku je že ena rekla...:
po tuširanju minutko ližeš, pol mal s prstki, pol mu pa takoj pride. smiley
emanik
Število vnosov: 33
07.02.2009 ob 17:31

ja je fajn
faries86
Število vnosov: 4
24.03.2009 ob 01:00

smileysmiley
enja2009
Število vnosov: 3
14.11.2009 ob 18:56
*Odgovor na: faries86 +

stara tema sicer, ampak mojega bivsega je ljubica pripravila do tega. kako sicer ne vem, ampak, prej je blo vedno prec konc seksa če sem zasla v predel \'\"za pedre\'\". no, po njej pa... no ja, zgodba je koncana, tako da: ne vem več povedati, razen, da je veliko v glavi, v načinu in potem se tudi fantje odprejo. samo vztrajen je treba biti, zadosti dolgo dajati na ogenj, izbrati pravi trenutek, pa uspe tudi to. smiley homofoba prepričati v analne igrice
Yosh
Število vnosov: 1237
18.11.2009 ob 16:19

Ja seveda, rad si tiscim velike dildote v ritko, mi pase.. sem ful sprocen in sprejemam nove trende in si sirim obzorja svoje zivalske zavesti, hedonizem hura! hura, hura!.. ,.. smo mladi in je treba uzivat.. zato, hitro probajte dildo corex in dildo maxy5hc za boljso stimulacijo vasega z okoncici obdanega anusa.. ima litijske baterije in vam zagotavlja vec mesecno uporabo, brez prestanka.. Hitro, pokusite se danes..
Zagotavljam da vasi dragi mozje, nikoli ne bodo vec iskali seksa drugje, ampak bodo ostali vecno vasi zvesti partnerji.. Hitro, to je resitev in popestritev vasega monotonega partnerstva..
en dildo v ritko na dan, in vasa ljubezen je zagotovljena..

DILDO HURA, STIMULACIJO ANUSA HURA! DOBA SEKSUALNE REVOLUCIJE HURA,

to je prava ljubezenm, HURA, HURA, HURA!!
lilica
Število vnosov: 6
25.11.2009 ob 22:29

Midva sva se enkrat pogovarjala o tem in moj ni izrazil kakšnega nasprotovanja, vsaj tako sem razbrala iz pogovora, ker je tudi rekel, da ne ve ali bi mu bilo všeč ali ne, ker namreč še ni imel te izkušnje.
Zato sem se enkrat opogumila in si pač rekla, da probam, če mu ne bo pasalo, mi še vedno lahko pove in tega ne bom več počela.. smiley
Sem pa začela bolj počasi, ga najprej malo božat pa to, da sem videla, če je za stvar...vedno bolj sem se približevala odprtinici in po njegovem odzivanju je bilo jasno videt, da mu je všeč..torej..probala sem in bil je navdušen... Ko sva to prakticirala v drugo, sem zadevo resno vzela in kar nekaj časa to počela, on pa se je zvijal od ugodja. Na koncu je doživel tudi orgazem, tako da verjamem, da moškim to očitno res paše smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley