Čaw mema80500!

Jst ne poznam tega telefona.Pišem ti zato,ker imam zelo hud telefon in ti ga priporočam.Imam telefon brez naročnine,ker se mi zdi,brez veze plačevati mesečno naročnino-za ta denar,si lahko kupim že dve kartice za 5eur.Drugače imam NOKIA 6555 (rdeče barve) morem reči,da tako dobrega telefona kot je ta,še nisem imela.Ima vse funkcije,zelo dobro kamero s katero lahko tudi slikaš tudi ponoči,ima še dodatno pomnilniško kartico...vse kar hočeš.Za telefon sem plačala (brez naročnine) 150eur in ni mi žal.Kupila sem ga v mobiraju v Celju.Dostikart sem slišala,da so nokie najboljši telefoni.Ne vem pa a je to res ali ni.Sem imela že ful ampak res ful telefonov nazadnje sem imela motorolo (ne vem kako se pravilno napiše),dvakrat sem jo imela v garanciji,zanjo sem plačala čez 200eur.Telefon je bil star malo več kot dve leti in mi je crknil...tako da,motorole ti res ne priporočam.Zame je čez nokie ni!
P.S:pa ne mislit,da ti kaj vsiljujem,še zdaleč od tega samo povem ti,kateri telefon je po mojem najboljši-odloči se pa sama.
lahko noč!