Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
odette
Število vnosov: 531
27.04.2009 ob 20:43
 
Zdravo, punce,

mene pa zanima, če ima slučajno katera že izkušnje z dr. glumičičem v zagrebu in kakšne? mene konkretno zanima operacija nosu. pri njemu je 2000 evrov, medtem ko je recimo pri fabjani v slo 4000 evrov - ampak fabjan recimo ti naredi modele nosu pred operacijo, glumicic pa ne... malo sem slisala, da gre glumičiču samo za denar in da mu je vseeno kako potem tvoj nos izgleda, pa da nikoli ne prizna napak, ena punca je nekje napisala, da ima pozimi moder nos pa ena jamica se ji je naredila pa je ni hotel popraviti, češ da ni njegova krivda...

problem je seveda v denarju, če bi imela 4k, bi šla takoj k fabjanu, ampak za študentski žep je to ipak preveč. že 2k bo težko. res bi vas prosila, če slučajno katera kaj ve, tako pozitivnega kot negativnega, ker se bliža junij, ko naj bi šla na operacijo in me je malo strah!
finini
Število vnosov: 8
08.05.2009 ob 23:28
*Odgovor na: odette +
 
moram reci da prvic v zivljenju z zeno piseva na forumu, zato sem prej ze nekaj pisal na hitro za preizkus in kot kaze zadeva funkcionira, samo ko ne bi tako dolgo iskal črke.torej, lahko ti vec poveva o pozitivnem zadovoljstvu operacije nosu pri glumičiču in pa tudi pokazeva razliko med prejšnjim in zdajsnjim izgledom.
marjetica_22
Število vnosov: 1421
28.04.2009 ob 00:05
 
Odette...jst ne poznam Dr.Glumičiča,bi ti pa vseno nekaj napisala. Jst osebno bi raje dala še enkrat toliko denarja, pa čeprov bi zato rabila še nekaj let, da bi našparala, kot pa da bi bilo kaj narobe. Nos je nos in če je res to, kar je ena napisala, da ima poleti moder nos, jamico...kaj če se še tebi to naredi?Bog ne daj,ne privoščim nikomur, samo...nikoli se ne ve. Pa tudi nos je samo eden, se ti nebi zdele dobro prej videti modele? Meni osebno se bi.Sem pa enkrat slišala(dolgo nazaj),da je baje Dr.Fabjan zelo dober in da svoje delo dobro opravi.
Jst se ne spoznam na te zadeve...je mogoče še kakšen kirurg v Sloveniji, ki te bi lahko operiral?Ali pa kje druge?Malo pobrskaj po netu,tm more sigurno kaj pisati o obeh.smiley
odette
Število vnosov: 531
28.04.2009 ob 00:42
 
ne ne, morm povedat, da jr dr. glumičič drugač zelo priznan in da bi znal bit, da ta moder nos spada pač v teh nekaj procentov, ko se operacija sfiži, ker tkivo tako reagira.... vsaj tako so mi povedali drugi, no. ne mislit, da je glumičič nek šarlatan, pri njemu se operira ful znanih slovenk smiley bolj me skrbi to, ali je res, da mu je vseeno za izgled nosu (ok, pri znanih je valjda drugače) al je to nabijanje folka, ki so pač pričakovali preveč al whatever.
odette
Število vnosov: 531
28.04.2009 ob 00:43
 
aja še to, fabjan dela modele nosu samo v ankaranu, če greš k njemu v kranj,ti jih ne naredi, ker je to baje nek ful drag program in ga nimajo povsod...

no, jst itak grem še k njemu na pregled in po modele in jih bom nesla v zagreb, hihi smiley
casperaa
Število vnosov: 691
28.04.2009 ob 07:20
 
Odette, jaz nimam izkušenj na tem področju. Bi pa ti svetovala, da take operacije narediš v Sloveniji, Vem, da je problem denar, ampak komu se lahko pritožiš tam na Hrvaškem?

Jaz vem za ljudi, ki so vzeli dopust in šli za 1 teden v Italijo si zrihtat zobe. V glavnem v redu, eni ženski so pa zamočili in so jo čisto ignorirali, ko je reklamirala. Kaj ti potem pomaga, če je tam toliko ceneje, če nimaš nobenih pravic kot pacient.?

Za strokovnjaka pa veljata oba.
TSTU
Število vnosov: 217
28.04.2009 ob 09:40
 
odette,za 1800 sem zasledila lani da ti naredi dr.onišak...
TSTU
Število vnosov: 217
28.04.2009 ob 09:41
 
a mi poves kako ti je ratalo zbrat toliko denarja in v koliksnem casu? jaz bi si zelo rada dala operirat nos,pa mi nikakor ne uspe zbrat denarja, niti zacet brez stipendije,studentski dom v lj,kjer studiram,kaj sele ostali stroski
EnaBlond
Število vnosov: 172
28.04.2009 ob 10:26
 
Ena moja kolegica je šla v Zagreb in ma grozen nos. Ona je sicer zadovoljna, sam je pa katastrofa. Na eni strani ga je bolj zaobljil kot na drugi. Jaz sem namreč pikolovka in opazim take stvari. Skratka groza.

Moja sestra si je pa dala narest umetne dojke pri Fabjanu in ma res lepe, se praktično ne vidi, da ima umetne, tako da bi ga priporočala. In pravi, da se vedno ful posvetijo. Aja, na operacijo je pa morala v Ankran seveda.

Sicer pa je moje mnenje, da je naravno lepše, saj ima svoj karakter.
odette
Število vnosov: 531
28.04.2009 ob 10:31
 
taamch, dve leti sem sparala, tolk denarja pa imam trenutno zato, ker mi delodajalec dolgo casa ni izplacal in zdaj dobim nakazano za pol leta naenkrat.

enablond, a res?? užas... moji frendici je sicer on krasen nos naredil, sam klinc, ona je mela že prej krasnega, how tough can it be then smiley ma ja, se strinjam, da ima naravno svoj karakter. js mam zlo močan karakter. smiley samo ko te nekaj tako močno toliko časa moti, klinc, bom raj riskirala. a tvoja prijatlca je bla pri glumicicu?
Tema je zaklenjena, pogovor se nadaljuje na ???