Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
Ariela555
Število vnosov: 293
25.08.2009 ob 14:15

Je katera tole že sprobala? Ker nobenega ne poznam da bi, pa ne vem koliko je kaj verjeti, če je res trajno. Na eni strani sem celo opazila, da pravijo, da naj bi to potem letno ponovil, za kar pa sto posto nimam denarja. Ali je trajno ali pa ni. Pa še to me skrbi, je možno, da jih je potem še več, kot npr. če se začneš brit?
75900
Število vnosov: 165
25.08.2009 ob 14:50

na ta laser moraš iti kar velikokrat.jaz sem šla že 8x in moram ti povedati,da res deluje.
tiste dlake, ki pa še zrastejo,pa so dosti bolj mehke in svetlejše. sama jih skoraj nimam več, graš pa še vseeno 1x letno, saj bi se res rada vseh \'\"znebila\'\".
pazi samo h komu greš,kajti laser morajo znati prav uporabljati.
Chanelita
Število vnosov: 105
25.08.2009 ob 15:59

Koliko pa stane odstranjevanje z laserjem?
otolaringolog
Število vnosov: 705
25.08.2009 ob 19:21
*Odgovor na: Chanelita +

je kar drago -1.2.in3.po pribl 100 EUR,4.5.po pribl.70EUR .potem pa pribl po 35eur
Ariela555
25.08.2009 ob 22:41

Potem ni tako kot pri britju? Da bi jih imel vedno vec?
bberni
Število vnosov: 28
26.08.2009 ob 08:46

Sem letos hodila na lasersko odstranjevanje dlak...do sedaj sem bila štirikrat, vendar sem morala zaradi poletja prekiniti, ker tri tedne del, ki ti ga obdelajo ne smeš izpostavljati soncu...uglavnem, pri meni deluje...dlak je veliko manj-skoraj nič, le tu in tam še kaka zraste...moram pa iti še na vsaj dva tretmaja....odstranjevala pa sem si pod pazduho in bikini predel....cena pa je odvisna od tega kaj in koliko časa ti delajo...je pa precej draga zadeva...jaz sem do sedaj zapravila okoli 500 eurov...vendar mi ni žal....
Ariela555
26.08.2009 ob 11:42

No to je dobro slišat. Sama bi šla zaradi dlak nad zgornjo ustnico. Se mi malo poznajo in mislim, da so tudi malo potemnele odkar ne jem več kontracepcijskih, ampak nisem ziher. Moj pravi da je isto in da kompliciram. Vem pa da se sekiram in si resnično želim zadevo odstranit. Da pa je delikatno mesto si pa lahko predstvljate, ker si niti pod razno tega ne grem svetlit ali pa brit, ker dobro veste kaj se lahko zgodi, pač še več dlak oz. karkoli. Zato me tudi to malo skrbi. Pripravljena sem odštet kolikor bo treba in hoditi tudi vsako leto, ker se tako res ne počutim več dobro. Samo vseeno ne želim, da bi se mi zaradi tega še povišalo številko dlak ali pa še bolj potemnelo. Res se bojim. Tako da čim več nasvetov prosim. Kam pa ste šle ve, ki ste hodile?
75900
Število vnosov: 165
26.08.2009 ob 12:55

To je 100% postopek. dlake ti nikakor ne bodo več rasle.jaz sem šla v Rogaško. najprej te pregleda zdravnica.
Ariela555
26.08.2009 ob 13:24

Ok super super smiley Malo poguma ste mi ulile. Se bom res malo bolj natančno pozanimala sedaj, pa bomo kar poskusili zdaj ko ne bo več tako sončno. Hvala vsem! Seveda lahko še vedno delite izkušnje smiley
Ariela555
26.08.2009 ob 13:25

Aha, zakaj si se za Rogaško odločila? Ker kkaor jaz gledam ne vidim razlik, ko pa piše kašne laserje uporabljajo, mi pa to itak nič ne pove smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley