Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
metuljca
Število vnosov: 11
07.09.2010 ob 13:07

Živijo!
Odločam se za trajno odstranjevanje dlak, namreč dovolj imama bolečega voskanja in vsakomesečnega obiska kozmetičarke... A ima katera že kakšne izkušnje? Priporočilo?
deadermamedispa
Število vnosov: 1
11.10.2011 ob 21:04
*Odgovor na: metuljca +

Pozdravljeni mislim da govorim v imenu vseh tisth, ki so se izsolali za to. Priporocam Vam OBVEZNO da stopite do dermatologa, ki je za to usposobljen in ne zaupate poceni variantam pri kozmeticarkah, ki vam lahko nanesejo tudi trajneposkodbe.
Preverite DeaDerma Medi-Spa na kotnikovi 20
marjetkam
Število vnosov: 10
07.09.2010 ob 13:24

Priporočam ti zdravnika in ne kozmetičnega salona, saj je razlika ker so kozmetičarke samo naučene pa še tržno naravnane in se ne znajdejo če so komplikacije.
Jaz sem si dala odstraniti samo bikini predel, in to dvakrat. Sedaj sem zelo zadovoljna. Prvič sem imela posege v Omersi, pa mi niso šle dol, (a ne vpraši, ogromno stane sploh če ni efekta), potem pa sem šla v Domžale, Kalliste kliniko, za ginekologijo, osteoporozo in estetiko. Imajo medicinske aparate in so čisto drugi rezultati.
Tam me je pregledala zdravnica in sem ful zadovoljna saj jih nimam več. Poglej na njihovi spletni strani, ne spomnim se cene, vem pa da je bilo okoli 600 eur.
Morda pozimi se odločim še za noge.

Upam da fajn izbereš. Marjetka
metuljca
07.09.2010 ob 16:32

Hvala Marjetka! Sem pogledala. Imajo že jesensko akcijo 5 2 gratis. Tukaj pa res najdeš marsikaj zase, kot ženska namreč. Lp
soncek31
Število vnosov: 338
08.09.2010 ob 16:28

Ojla..jaz imam laser Remington IPL 5000 za hišno uporabosmiley))...zadeva je super stane od 250 do 300 EUR odvisno kje ga kupis.Pri meni deluje fantastično, trenutno imam dlačice samo še na nogah.
MarjeticaSem
Število vnosov: 13
13.09.2010 ob 11:49
*Odgovor na: soncek31 +

soncek31 je napisal:
Ojla..jaz imam laser Remington IPL 5000 za hišno uporabosmiley))...zadeva je super stane od 250 do 300 EUR odvisno kje ga kupis.Pri meni deluje fantastično, trenutno imam dlačice samo še na nogah.

In koliko je stal tale strojček ter po kolikih posegih so ti dlačice odpadle.

Aj pa še nekaj me zanima....pred kolkim časem si si začela delati in v kakšnem roku - ponovitvah, kakorkoli že so ti dlačice nehale rasti?
black_kitty
Število vnosov: 109
08.09.2010 ob 17:10

sonček31, kje si ga pa ti kupila?
metuljca
11.09.2010 ob 10:44

Sonček 31, pa ni to kaj nevarno, če si kar sam delaš??? Mal sem skeptična.
Danes res že vse prodajajo. Jaz bi kr raje da mi opravi nekdo ki je strokovnjak.
kalenka
Število vnosov: 158
11.09.2010 ob 11:47

ja soncek31dej napiš kje si ga kupla pa kolk si dala. Si vzela novo zadevo?smiley
soncek31
Število vnosov: 338
22.09.2010 ob 13:38

kupila na internetu od podjetja Xenudo, prodajajo ga tudi drugi,ceno sem že napisala od 250 d0 350 EUR odvisno kje ga kupujete (prek spleta je cenejši),lahko pa ga kupite tudi v Toriju (v Trstu) v trgovini Mediasvet, pa še kje drugje najbrž, zadeva je super,pri meni deluje,ali je rezultat trajen bom pa povedala takrat ,ko bodo vse dlačice permanentno izginilesmiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley