Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
maichu
Število vnosov: 6
23.05.2012 ob 16:36

čaooo!
mam problem..neuem kai kupiti fantu za rojstni dan..on mi kupuje ueliko daril..meni za rojstni dan je kupil psa.jaz pa neuem kai naj njemuu..nočem da mu bo bedno ko bo uidel nekaj kar se ne more primerjati z njegouim darilom..kai ve kupujete fantom za rojstni dan????
hvala =))
x_maja_x
Število vnosov: 73
24.05.2012 ob 13:57

ojla! jaz ponavadi že prej poslušam kaj mu je všeč, kaj bi rad imeu in mu potem od vsega tega nekaj izberem. raje kupi nekaj kar hoče imet, kakor pa nekaj kar je drago pa sploh neveš če mu bo všeč.
x_maja_x
24.05.2012 ob 14:01

jaz ga ponavadi prej poslušam kaj kaj bi hotu met tko že fl prej in mu pol neki od tega kupim. bolj da kupiš nekaj kar hoče met, kokr pa nekaj dragega pa niti ne veš če mu je všeč
x_maja_x
24.05.2012 ob 14:04

ups... sem mislila da mi prvega komentarja ne bo pokazalo smiley uglavnem, upam da boš našla kaj dobrega
LaraSin
Število vnosov: 11
18.06.2012 ob 22:52

Dober parfum ali pa masažo smiley
Robidda
Število vnosov: 12
05.08.2012 ob 17:25

Al pa Activity, če ga še nima smiley
sarimari
Število vnosov: 72
13.08.2012 ob 21:33

Jst sem mojmu kupila dve darilni kartici za canyoning. Ze prej sma prišal na debato, da bi pa ob prliki lahko šla in ideja za RD je bila smiley Tako, da v soboto koristima smiley
Me.Me.
Število vnosov: 1
20.08.2012 ob 13:20

Mene pa zanima če ma kdo kako idejo za darilo za punco, ki bo stara 18. Pa prosim ne začet z tistim, da bi to js mogla najbol vedt itd. smiley ker res več nimam idej, tko da če kdo ma kakšno dobro idejo nj prosim pove smiley
Sarika191
Število vnosov: 1
31.08.2012 ob 18:45

Enak problem sem imela jaz. Premišljevala sem kaj mu naj kupim... ker četudi osebo poznaš, pa veš kaj hočeš... takrat ko bi mogel kaj kupit, neveš kaj bi. Jaz sem kupila denarnico, pas in majico. Upam, da bo vesel in da sem vsaj približno zadela.smiley
Alex 696
Število vnosov: 64
03.09.2012 ob 23:19

Drage punce.....Kaj kupiti moskemu za rd?In seveda ne zapravit cele place,pa se prihranke.hehehhe..Ce ne veste konkretno,oziroma tocno kaj si zeli,oz hocete kupiti,potem je najboljse,(moje mislenje) da kupite kaj za zajebancijo,ali pa zavijete v kak sex shop.Marsikaj se najde notri uporabnega in zanimivega in mislim,da ne morete falit,saj mu bo zacela delat fantazija(spodnja glava)....
Primer...kupite majico,ali perilo....to kupi sestra ali mama
....Wiski ....kolegi,da se ga skupaj napijemo
....igrice,ali kaj za PC.....ne bo nic od njega,ker bo skoz na pc

Sarimari,super ideja za darilo.
Meni je moja draga letos kupila sopek rozic,naredila akt portret povecan v plakat(kateri je sedaj v spalnici na zidu)smiley in moj omiljeni parfum,ki je bil ze skoraj na koncu. A najbolj sem bil vesel njenega posterja,saj na tej sliki mi je res vsec ...
Pa prijeten vecer drage dame

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley