Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
suzana75
Število vnosov: 8
04.07.2012 ob 16:58

Pozdravljeni!

Stara sem 37 let in drugič v življenju se mi dogaja,da mi zamuja menstruacija. Pred nekje letom dni 15 dni, sedaj pa že 26 dni. Moram povedati, da sem vse skozi imela normalen ciklus nekje na 28 dni. Res je, da sem bila pred časom pod hudim stresom, vendar zdaj zadnji mesec živim čisto normalno in sproščeno. Noseča nisem, to odpade! Ženske, ki ste imele podobne težave, mi povejte kaj storiti. Razmišljam, da bi obiskala svojega G. Hvala.
luna82
Število vnosov: 147
05.07.2012 ob 12:17

Živjo, stres zna vplivati na ciklus, tudi sama imam dokaj redne menstruacije, se mi je pa tudi parkrat zgodilo da mi je dosti zamujala, sem pa mesec pred tem imela precej čustvenega stresa. Najbrž je pri tebi podobno, naslednji mesec bo že vse normalno, boš videla. lp
pupa96
Število vnosov: 1
12.10.2012 ob 11:59

Zdravo, stara sem 16 let in s fantom sem imela zaščiten spolni odnos (kondom). Dva dni po spolnem odnosu sem dobila menstruacijo, zdaj pa mi naslednja menstruacija zamuja že 11 dni. Ali je to kakšna možnost nosečnosti ali ne? Znakov nosečnosti nimam.
Prosim za odgovor! Lp
NastjaS
Število vnosov: 3
10.11.2012 ob 11:17

Živjo stara sem 13 let in menstruacija mi zamuja 10 dni Ali ja z Mano kaj narobe prosim za odgovor. smiley
NastjaS
10.11.2012 ob 11:19

mail/mail
NastjaS
10.11.2012 ob 11:19

pupa96 je napisal:
Zdravo, stara sem 16 let in s fantom sem imela zaščiten spolni odnos (kondom). Dva dni po spolnem odnosu sem dobila menstruacijo, zdaj pa mi naslednja menstruacija zamuja že 11 dni. Ali je to kakšna možnost nosečnosti ali ne? Znakov nosečnosti nimam.
Prosim za odgovor! Lp

Xxxxs

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley