Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

To je znamenje, na katerega bo najbolj vplival Plutonov premik

Špela Plemelj
15. 01. 2024 05.00
0

Čeprav je Pluton za nekaj časa vendarle že zašel na področje vodnarja, se je zaradi svoje retrogradnosti znova vrnil v znamenje kozoroga. Temu smo bili priča od marca do junija 2023. Pluton je prehajal znamenje kozoroga vse od januarja 2008.

Zgodbe, ki so se zapisale v tem obdobju, so zagotovo močno vplivale na vaše zavedanje sebe v tem svetu, na področju, kjer imate sami v svoji natalni karti znamenje kozoroga, predvsem pa, kako pokazati sebe ter svoje potenciale svetu in drugim. To 16-letno obdobje je zelo dobro pokazalo dinamiko kozorogovih energij in lekcij pod taktirko Plutona. 

Pomembne in zahtevne lekcije, ki smo jih doživljali, so nam dajale veliko možnosti in priložnosti, da jih zares dobro osvojimo, se z njimi soočimo in jim damo svoje mesto v svojem življenju. Še posebno in močno so vse to doživljali vsi rojeni v znamenju kozoroga, ki imajo v svoji natalni karti znamenje kozoroga v svoji prvi hiši in večina predstavnikov škorpijona, ki jim vlada Pluton.

Škandal: Na podelitvi nagrad sta se pojavili v skoraj enakih oblekah
Preberi še
Škandal: Na podelitvi nagrad sta se pojavili v skoraj enakih oblekah

Plutonova pot po znamenju kozoroga se postopoma zaključuje. Imeli bomo priložnost okusiti potrebe in zahteve vodnarjevih energij, saj se bo Pluton v septembru 2024 znova vrnil v znamenje kozoroga. Pomembne lekcije, ki nam jih hočeta Pluton in znamenje kozoroga predati, bodo izredno pomembne za vse nadaljnje doživljanje. 

Leto 2023 je bilo zaznamovano s Plutonovo energijo na zadnjih, 29 stopinjah kozoroga. To je pomembno zato, ker je v astrologiji ta zadnja stopinja zelo intenzivna in tudi zelo nestanovitna. Plutonova dinamika pa nestanovitnosti ne prenese, saj je sam odločno zaprisežen svojim vrednotam in načelom. Tisoč vprašajev in zakajev je bilo potrebnih in bo še potrebnih, da se razkrije in razodene bistvo vsega tega, kar je resnično pomembno. 

Kaj nam prinaša Plutonov premik?
Kaj nam prinaša Plutonov premik?FOTO: Adobe Stock

Biti zadnji ali predzadnji v sebi nosi veliko jezo, razočaranje in žalost, saj je soočenje z neuspehom za večino zelo težko. Sprejeti vso to negativno dinamiko pa v človeku sproža še več napetosti in stresa, kar vodi v destruktivno vedenje. Pozabljamo, da sta prav propad in uničenje največkrat razlog za nov začetek.

Pozorno razmislite, s čim ste se v veliki večini ukvarjali in kje ste imeli največ pomembnih izzivov. To bo v naslednjem letu spet izpostavljeno, še posebno, ker se Pluton v svoji retrogradni fazi znova pomakne nazaj v znamenje kozoroga, na 29 stopinjo. V začetku maja 2024 se bo Pluton v znamenju vodnarja prvič obrnil retrogradno in na svoji poti retrogradno bo znova zasedel 29 stopinjo v znamenju kozoroga. 

Znana Slovenka tretjič postala mamica
Preberi še
Znana Slovenka tretjič postala mamica

Lekcije, ki jih še nismo uspeli predelati in dokončno priznati, bodo znova aktualne in znova se bomo primorani soočiti z njimi. Zato nikar ne sklepajte prehitro in ne delajte prehitrih zaključkov, saj so določeni segmenti, ki v resnici še niso zaključeni in niso še dobili svojega iskrenega priznanja. 

Znamenje vodnarja nam bo v naša življenja pripeljalo nove zgodbe, ki bodo bolj povezane s socialnim življenjem, močnim osebnim in kolektivnim napredkom, pa tudi porazom, vse z namenom, da prepoznamo svoje meje, se jih zavemo in znamo z njimi upravljati. Priča bomo pomembnim posodobitvam življenjskih potrebščin in tudi vrednot. Človek bo zasedel drugačno mesto in to bo zahtevalo močne ter pomembne prilagoditve. 

Nova frizura Eve Longorie sprožila val komentarjev
Preberi še
Nova frizura Eve Longorie sprožila val komentarjev

Pluton bo prehajal znamenje vodnarja vse do leta 2043, ko bo za nekaj mesecev prestopil v naslednje znamenje, znamenje rib. V letu 2044 pa bo dokončno prestopil v znamenje rib in se ne bo več vračal v vodnarja.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Anamaria Goltes objavila še nikoli prej videno nosečniško fotografijo
Preberi še
Anamaria Goltes objavila še nikoli prej videno nosečniško fotografijo
Tehtnicam se v letu 2024 obeta srečanje s pomembno osebo
Preberi še
Tehtnicam se v letu 2024 obeta srečanje s pomembno osebo
Jennifer Lopez se je znašla v hudi zadregi
Preberi še
Jennifer Lopez se je znašla v hudi zadregi

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399