Zadovoljna.si
Maldivi

Horoskop znamenja

Horoskopska znamenja, ki najbolj uživajo v potovanjih

Zadovoljna.si
25. 03. 2024 05.00
0

Potovanja za nekatere predstavljajo strast, ki je ni mogoče opisati, za druge pa sredstvo za odkrivanje novih kultur, okusov in doživetij. Spet so tu tretji, ki potovanj preprosto ne marajo, saj se najbolj sproščeno počutijo takrat, ko so v zavetju svojega doma.

Potovanja so kot očarljiva slika, ki se razkrije pred nami, ko stopimo iz udobja domačega okolja in se odpravimo na potep po svetu. Vsaka destinacija nosi svoje zgodbe, vsak kraj ponuja svoje čare, in vsak popotnik doživlja potovanje na svoj način.

Bližnji biser narave, ki ga preprosto morate obiskati
Preberi še
Bližnji biser narave, ki ga preprosto morate obiskati

Ali obožujete potovanja?

Strelec (22. november - 21. december)

Strelec je znan kot popotnik z dušo. To znamenje ima močno potrebo po svobodi in pustolovščini, zato se odlično znajde tudi takrat, ko ni skrit v udobju svojega doma. Je radoveden in odprt za nova doživetja, rad išče avanture v oddaljenih kotičkih sveta in se vedno veseli odkrivanja novih kultur, tradicij in okusov.

Dvojčka (21. maj - 20. junij)

Gre za radovedno in komunikativno znamenje, ki rado spoznava nove ljudi in kraje. Njihova živahna narava in intelektualni interes jih vodita k raznolikim potovanjem, kjer lahko spoznavajo različne perspektive in se pogovarjajo z lokalnimi prebivalci.

Dvojčki se radi pogovarjajo z lokalnimi prebivalci, vodnarji radi obiščejo kraje, ki ponujajo edinstvena doživetja.
Dvojčki se radi pogovarjajo z lokalnimi prebivalci, vodnarji radi obiščejo kraje, ki ponujajo edinstvena doživetja.FOTO: Dreamstime

Vodnar (20. januar - 18. februar)

Vodnarji so inovativni in nekonvencionalni popotniki. So zelo radovedni po naravi, najraje pa imajo destinacije, ki ponujajo edinstvena doživetja. 

Kam na dopust v letu 2024?
Preberi še
Kam na dopust v letu 2024?

Lev (23. julij - 22. avgust)

Lev je znamenje, ki ljubi razkošje in prestiž, zato se pogosto odloči za luksuzna potovanja in ekskluzivne destinacije. So ponosni in avanturistični, najbolj pa jih pritegnejo kraji, ki jim omogočajo, da se počutijo kot pravi kralji ali kraljice.

Kozorog (22. december - 19. januar)

Kozorog je pragmatičen in ciljno usmerjen popotnik. Čeprav se morda ne odloča pogosto za spontana potovanja, saj je zelo organiziran, pa ga lahko velikokrat ujamemo v trenutku, ko planira in načrtuje svojo naslednjo potezo. Pred odhodom od doma zelo natančno preuči vsako destinacijo, kamor se bo podal.

Katera pa je vaša sanjska destinacija?
Katera pa je vaša sanjska destinacija?FOTO: Shutterstock
7-dnevni vodič po osupljivem Capriju v Italiji
Preberi še
7-dnevni vodič po osupljivem Capriju v Italiji

Vsi ljubitelji in ljubiteljice potovanj lahko najdete top ideje za dopuste, izlete in raziskovanje na spletni strani Zadovoljna.si v rubriki POTOVANJA. Tam smo za vas odkrili najlepše skrite kotičke, se pozanimali o najnovejših trendih in ugotovili, katere države so najbolj in najmanj varne za dopustovanje v letošnjem letu. 

Najbolj nevarne države za turiste v letu 2024
Preberi še
Najbolj nevarne države za turiste v letu 2024

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375