Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Mesečni horoskop: Strelci bodo iskali nove izkušnje, raki bodo občutljivi

Zadovoljna.si
31. 01. 2024 05.00
0

Pred nami je nov mesec in z njim nov mesečni horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven (21. marec do 19. april)

Februar bo za ovne čas kreativnih priložnosti. Bodite odprti za nove ideje in pristope k delu. Vaša energija bo visoka, kar vam bo omogočilo premagovanje ovir na poti do ciljev. V ljubezni boste izražali svojo strast in romantične občutke.

Bik (20. april do 20. maj)

V februarju se boste osredotočili na finančno stabilnost in varnost. Zavedajte se svojih materialnih ciljev in bodite pripravljeni na trdo delo, da jih dosežete. Na področju odnosov bo pomembno, da se odprete za komunikacijo in sodelovanje.

Bikom leto 2024 prinaša različne izzive in priložnosti
Preberi še
Bikom leto 2024 prinaša različne izzive in priložnosti

Dvojčka (21. maj do 20. junij)

Februar bo za dvojčke čas raznolikosti in spreminjajočih se priložnosti. Bodite prilagodljivi in izkoristite različne možnosti, ki se vam bodo ponudile. Na področju odnosov se osredotočite na iskrenost in jasno komunikacijo.

Rak (21. junij do 22. julij)

Raki boste v februarju bolj čustveno občutljivi, hkrati pa boste potrebovali več časa za samorefleksijo. Posvetite se svojim notranjim občutkom in potrebam ter se izogibajte konfliktom. Na področju ljubezni boste iskali stabilnost in varnost.

Lev (23. julij do 22. avgust)

Februar bo za leve čas kreativnosti in samoizražanja. Izrazite svojo edinstveno identiteto skozi umetnost, ustvarjalne projekte ali druge hobije. Bodite odprti za nova prijateljstva in družabne aktivnosti.

Februar bo za leve čas kreativnosti in samoizražanja.
Februar bo za leve čas kreativnosti in samoizražanja.FOTO: Dreamstime

Devica (23. avgust do 22. september)

V februarju se boste device osredotočile na organizacijo in produktivnost. Postavite si cilje in načrte ter sledite svoji poti do uspeha. Na področju odnosov bodite pozorni na podrobnosti in se trudite za harmonijo.

Tehtnica (23. september do 22. oktober)

Februar bo za tehtnice čas ravnotežja in harmonije. Posvetite se svojim medosebnim odnosom in se trudite za uravnoteženost med svojimi potrebami in potrebami drugih. Bodite pozorni na svoje finance in bodite previdni pri odločitvah o denarju.

Tehtnicam se v letu 2024 obeta srečanje s pomembno osebo
Preberi še
Tehtnicam se v letu 2024 obeta srečanje s pomembno osebo

Škorpijon (23. oktober do 21. november)

V februarju bodo škorpijoni osredotočeni na svoje cilje in ambicije. Bodite odločni in vztrajni pri doseganju svojih želja, vendar se izogibajte manipulaciji ali konfliktom. Na področju ljubezni boste iskali globoko povezavo in strast.

Strelec (22. november do 21. december)

Strelci boste v februarju osredotočeni na razširjanje svojega obzorja in iskanje novih izkušenj. Razmislite o potovanjih, študiju ali raziskovanju novih področij interesov. Na področju odnosov se odpravite na dogodivščine in delite svoje ideje z drugimi.

Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti
Preberi še
Leto 2024 strelcem prinaša polno denarja in veliko strasti

Kozorog (22. december do 19. januar)

V februarju se boste kozorogi osredotočili na svojo kariero in profesionalni razvoj. Postavite si cilje na delovnem mestu in si prizadevajte za napredovanje. Bodite pozorni na svoje zdravje in dobro počutje.

Vodnar (20. januar do 18. februar)

V februarju bodo vodnarji razmišljali o svojih idealih in družbenih prizadevanjih. Bodite aktivni v skupnosti in si prizadevajte za pozitivne spremembe. Na področju odnosov se odprite za nove prijatelje in skupne projekte.

Ribi (19. februar do 20. marec)

Februar bo za ribe čas duhovne rasti in notranjega razvoja. Posvetite se svoji intuiciji in duhovni praksi ter se povežite s svojim notranjim bistvom. Bodite pozorni na svoje sanje in sledite svoji srčni poti.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Februar bo za ribe čas duhovne rasti in notranjega razvoja.
Februar bo za ribe čas duhovne rasti in notranjega razvoja.FOTO: Dreamstime
Slavni igralec potrdil zvezo z 21 let mlajšo manekenko
Preberi še
Slavni igralec potrdil zvezo z 21 let mlajšo manekenko
Petra Strelec: Našla sem svoj mir, in kar je najvažnejše, našla sem sebe
Preberi še
Petra Strelec: Našla sem svoj mir, in kar je najvažnejše, našla sem sebe

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399