Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Leve v aprilu čaka napredovanje, vodnarje pa zabava

Zadovoljna.si
02. 04. 2024 05.00
0

Pred nami je nov mesec in z njim nov mesečni horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven (21. marec - 19. april)

V aprilu boste imeli veliko energije in motivacije za uresničitev svojih ciljev. Sprejmite nove priložnosti, ki se vam ponujajo, vendar ne pozabite na ravnovesje med delom in počitkom. Bodite pozorni na svoje zdravje in si vzemite čas za sprostitev.

Bik (20. april - 20. maj)

April bo mesec, ko boste morali biti bolj prilagodljivi in odprti za spremembe. Ne oklepajte se preteklosti in bodite pripravljeni na nove izzive. Pomembno je, da se osredotočite na svoje cilje in delate na njih korak za korakom.

Dvojčka (21. maj - 20. junij)

V tem mesecu se osredotočite predvsem na komunikacijo in izražanje svojih misli. Bodite odprti za nove ideje in poslušajte nasvete drugih. Svoje cilje jasno izražajte in bodite prepričani v svoje sposobnosti.

Škorpijone čaka romantika, kozorogi bodo iskali rešitve
Preberi še
Škorpijone čaka romantika, kozorogi bodo iskali rešitve

Rak (21. junij - 22. julij)

April bo mesec, ko boste morali posvetiti več pozornosti svojim odnosom. Bodite bolj sočutni do drugih in poskušajte razumeti njihove potrebe. Ne pozabite pa tudi na svoje potrebe in si vzemite dovolj časa zase.

Lev (23. julij - 22. avgust)

V tem mesecu se osredotočite na svojo kreativnost in izražanje svoje edinstvene osebnosti. Ne bojte se biti drugačni in sledite svojim strastem. Bodite pozorni na priložnosti za rast in napredovanje tako v svojem osebnem kot v poklicnem življenju.

Horoskopska znamenja, ki najbolj uživajo v potovanjih
Preberi še
Horoskopska znamenja, ki najbolj uživajo v potovanjih

Devica (23. avgust - 22. september)

April bo mesec, ko boste morali biti bolj organizirani in osredotočeni na svoje cilje. Postavite si jasne prioritete in delujte sistematično. Bodite pozorni na podrobnosti in se izogibajte nepotrebnim distrakcijam.

Tehtnica (23. september - 22. oktober)

V tem mesecu se osredotočite na ravnovesje med svojim osebnim in družbenim življenjem. Bodite pozorni na svoje odnose in posvetite več časa svojim najbližjim. Morda vas potrebujejo, bolj kot si mislite.

Tehtnica: V aprilu posvetite čas svojim najbližjim.
Tehtnica: V aprilu posvetite čas svojim najbližjim.FOTO: iStock

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

April bo mesec, ko boste morali biti zelo prilagodljivi in odprti za spremembe. Čas je, da preteklost pustite za sabo in se odpravite novim izzivom naproti. Bodite iskreni sami s seboj glede tega, kaj si v resnici želite.

Strelec (22. november - 21. december)

V tem mesecu se osredotočite na svojo duhovno rast in razvoj. Poglejte v preteklost in razmislite o tem, kaj ste se naučili iz svojih napak. Ne bojte se tvegati in sledite svojim sanjam še naprej.

Ali veste, katera je barva vašega zodiakalnega znamenja?
Preberi še
Ali veste, katera je barva vašega zodiakalnega znamenja?

Kozorog (22. december - 19. januar)

April bo mesec, ko boste morali pokazati, iz kakšnega testa ste in delovati odločno. Bodite vztrajni pri svojih prizadevanjih in ne dovolite, da vas kdorkoli ovira na vaši poti. 

Vodnar (20. januar - 18. februar)

V tem mesecu se osredotočite na svoje prijatelje in družabno življenje. Bodite bolj odprti za nove odnose in izkušnje, predvsem pa se zabavajte. 

Astrološka znamenja, ki obožujejo pomlad
Preberi še
Astrološka znamenja, ki obožujejo pomlad

Ribi (19. februar - 20. marec)

April bo mesec, ko boste morali posvetiti več pozornosti svojim sanjam in ciljem. Poslušajte svoje notranje glasove in sledite svojim instinktom, le to vam bo namreč lahko pomagalo pri doseganju teh ciljev. Bodite potrpežljivi, nič dobrega se namreč ne zgodi iz danes na jutri. Vse ob svojem času.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375