Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Mesečni horoskop: to nam prinaša letošnji marec

Zadovoljna.si
27. 02. 2024 05.00
0

Pred nami je nov mesec in z njim nov mesečni horoskop. Preverite, kaj vam za letošnji marec napovedujejo zvezde!

Oven (21. marec19. april)

Marec bo za vas mesec rasti in razvoja. Osredotočite se na svoje cilje in uresničite svoje sanje. Vaša energija bo močna in odločna, zato izkoristite to priložnost za napredek na vseh področjih življenja. Bodite pozorni na svoje zdravje in si vzemite čas za sprostitev.

Bik (20. april 20. maj)

V marcu se boste osredotočili predvsem na svoje odnose. Povezave s partnerjem, družino in prijatelji bodo ključnega pomena, komunikacija pa bo ključna za reševanje morebitnih konfliktov, zato se potrudite, da boste jasno izrazili svoje misli in čustva. Bodite pozorni na svoje finance in previdno načrtujte svoje izdatke.

Bikom leto 2024 prinaša različne izzive in priložnosti
Preberi še
Bikom leto 2024 prinaša različne izzive in priložnosti

Dvojčka (21. maj20. junij)

V marcu bodo dvojčki polni energije in navdušenja. Zvezde spodbujajo vašo komunikativnost in ustvarjalnost, kar vam bo pomagalo pri izražanju svojih idej in zamisli. Izkoristite ta čas za povezovanje z drugimi in raziskovanje novih interesov.

Rak (21. junij22. julij)

Raki bodo v marcu potrebovali več miru in časa za samorefleksijo. Posvetite se svojim notranjim občutkom in potrebam ter poiščite načine za uravnoteženje svojega čustvenega življenja. Bodite pozorni na svoje meje in se na daleč izogibajte preveč stresnim situacijam.

Lev (23. julij22. avgust)

Marec bo za leve čas za osredotočenost na kariero in družbene cilje. Zvezde podpirajo vašo ambicioznost in vam prinašajo priložnosti za napredovanje v poklicnem življenju. Bodite odločni pri uresničevanju svojih ciljev, vendar ne pozabite na ravnovesje med delom in prostim časom.

Lev: Marec bo za leve čas za osredotočenost na kariero in družbene cilje.
Lev: Marec bo za leve čas za osredotočenost na kariero in družbene cilje. FOTO: Dreamstime

Devica (23. avgust22. september)

Devicam bo marec prinesel priložnost za širjenje svojega obzorja. Razmislite o potovanjih ali študiju, ki bi vam lahko prinesli nove izkušnje in perspektive. Bodite odprti za učenje in raziskovanje ter se povežite z ljudmi iz različnih kultur.

Tehtnica (23. september22. oktober)

Tehtnice bodo v marcu potrebovale več ravnotežja med svojimi obveznostmi. Posvetite se svojim odnosom in se trudite za vzpostavitev harmonije v svojem življenju. Bodite pozorni na svoje potrebe in se izogibajte pretirani skrbi za druge.

Tehtnicam se v letu 2024 obeta srečanje s pomembno osebo
Preberi še
Tehtnicam se v letu 2024 obeta srečanje s pomembno osebo

Škorpijon (23. oktober21. november)

Škorpijoni bodo v marcu imeli priložnost za globlje razumevanje sebe in svojih odnosov. Bodite odprti za raziskovanje svojih čustev in se posvetite izboljšanju komunikacije v svojih medosebnih odnosih. Sprejmite spremembe, ki vam bodo prinesle večjo notranjo moč.

Strelec (22. november21. december)

Strelci bodo v marcu polni navdiha in optimizma. Zvezde spodbujajo vašo ustvarjalnost in avanturističnega duha, kar vam bo pomagalo pri raziskovanju novih možnosti in idej. Bodite odprti za spontanost in se prepustite življenjskim priložnostim.

Kozorog (22. december19. januar)

Kozorogi bodo v marcu potrebovali več discipline in vztrajnosti pri uresničevanju svojih ciljev. Bodite dosledni pri svojem delu in si prizadevajte za dolgoročne rezultate. Posvetite se tudi svojemu zdravju in dobremu počutju.

Kozoroge v letu 2024 čaka obdobje sprememb
Preberi še
Kozoroge v letu 2024 čaka obdobje sprememb

Vodnar (20. januar18. februar)

Vodnarji bodo ta mesec v središču pozornosti. Odprti boste za nova prijateljstva in družabne dejavnosti, hkrati pa se boste povezali z ljudmi, ki delijo vaše interese. Izkoristite ta čas za krepitev svojih odnosov in širjenje svoje mreže poznanstev.

Ribi (19. februar20. marec)

Ribe bodo v marcu potrebovale več samozavesti in samoodločnosti. Zaupajte svojim instinktom in sledite svojim sanjam, ne glede na ovire, ki se vam bodo pojavile na poti. Bodite odprti za duhovno rast in se posvetite svojemu notranjemu razvoju.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375