Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Sezona bika bo najbolj vplivala na ta astrološka znamenja

Zadovoljna.si
17. 04. 2024 05.00
0

Med 20. aprilom in 20. majem vsako znamenje zodiaka občuti edinstvene vplive, ki jih prinaša to obdobje. Za nekatere je to čas, ko se osredotočajo na gradnjo trdnih temeljev za prihodnost, za druge pa je ta čas priložnost za uživanje v že obrojenih sadovih njihovega dela. V nadaljevanju razkrivamo nekaj znamenj, ki bodo ta vpliv sezone bika najbolj čutila.

Oven (21. marec - 19. april):

Sezono bika začenjate z močno motivacijo in veliko energije za doseganje svojih ciljev. Osredotočite se na gradnjo trdnih temeljev za prihodnost, bodisi v karieri, odnosih ali na področju osebnega razvoja. Finančna stabilnost bo ključnega pomena, zato dobro premislite o svojih dolgoročnih finančnih ciljih.

Ta znani Slovenec bo postal očka
Preberi še
Ta znani Slovenec bo postal očka

Bik (20. april - 20. maj):

Za vas je sezona bika čas, ko boste zares zablesteli in izkoristili svoje naravne talente ter privabili pozornost na svoje dosežke. Bodite samozavestni in si dovolite, da se osredotočite na svoje želje in potrebe. Bodite odprti za nove priložnosti, ki so že za ovinkom.

Ste pripravljeni na sezono bika?
Ste pripravljeni na sezono bika?FOTO: Dreamstime

Dvojčka (21. maj - 20. junij):

V sezoni bika boste morda čutili potrebo po notranjem miru in stabilnosti. Odkrijte svojo notranjo moč in si vzemite čas za samorefleksijo. Razmislite o svojih ciljih in vrednotah ter se osredotočite na gradnjo trdnih temeljev za prihodnost.

Kaj pomenijo mrki na osi oven – tehtnica?
Preberi še
Kaj pomenijo mrki na osi oven – tehtnica?

Rak (21. junij - 22. julij):

Sezona bika vas bo spodbudila k temu, da se osredotočite na svoje odnose in družinsko življenje. Bodite pozorni na potrebe svojih najbližjih in si vzemite čas zanje. Prisluhnite tudi svojim čustvom in željam, sami namreč veste najbolje. 

Lev (23. julij - 22. avgust):

Za leve je sezona bika čas, ko bodo lahko uživali v naravi in preprostih užitkih življenja. Razmislite o tem, kako lahko svojo ustvarjalno energijo usmerite v projekte, ki vas navdihujejo. Bodite odprti za nova doživetja in se prepustite radostim, ki jih prinaša vsakdanje življenje.

Najlepši moški na svetu bo postal oče
Preberi še
Najlepši moški na svetu bo postal oče

Devica (23. avgust - 22. september):

V sezoni bika boste morda čutili večjo potrebo po stabilnosti in varnosti. Posvetite se svojemu zdravju in dobremu počutju ter si vzemite čas za negovanje telesa in duha. Morda je čas, da spremenite svojo vsakodnevno rutino tako, da bo ta bolj sledila zdravemu načinu življenja. 

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375