Zadovoljna.si
reserved 3

Moda

/ Oglas

Klasika s stilom za poletje 2020

P.R.
28. 05. 2020 07.15
0

Pripravljeni na poletje v mestu? RESERVED je za vas pripravil idealne kombinacije oblačil za prihajajoče mesece. Za vas imamo najboljše predloge za poletje 2020.

Nova RESERVED kolekcija predstavlja bistvo idealne poletne garderobe, še posebej pa je primerna za vse, ki jim dopoldanske poslovne obveznosti ne preprečujejo uživanja v prostem času izven mesta popoldan. Tokratno kolekcijo predstavlja Patrycja Gardygajło, ena najbolj prepoznavnih poljskih manekenk, katere fotografije so bile objavljene v mnogih pomembnih modnih revijah na Poljskem in po svetu.

Poletje v RESERVED-u se predstavlja skozi paleto belih in bež barv. Satenasti suknjič z leskom, ki poudarja linijo pasu in hlače iz enakega materiala sta zagotovilo za dober videz. Klasiko lahko razbijete z jeans srajco ali kavbojkami na zvonec. Bež in belo lahko kombinirate tudi s puloverjem na V izrez v barvi neba in krilom v A liniji ali z lahko jakno z velikimi žepi in vzorčastimi hlačami z visokim pasom. V tej kolekciji se ne igramo samo z barvami (pazimo le, da gre za podobne odtenke), ampak tudi z materiali in kroji. Poleti v naših omarah ne smejo manjkati najbolj modni kosi, kot so delno prosojne srajce v pastelnih barvah, lahkotni, luknjičasto pleteni puloverji in svetleča oblačila, ki svoj navdih črpajo v usnju in diskretno razkrivajo linijo telesa. Pri kroju ovratnika izberite široke, ki razkrijejo hrbet in ramena in poudarijo vitek vrat. 

Oblačila iz kolekcije RESERVED poletje 2020.
Oblačila iz kolekcije RESERVED poletje 2020.FOTO: Arhiv naročnika

RESERVED dokazuje, da je eksperimentiranje v modi vedno zaželeno. Obleka z bleščicami ni primerna le za pusta in novoletno zabavo, ampak jo že nekaj sezon uspešno nosimo tudi pomladi in poleti, saj bleščice lepo odsevajo sončno svetlobo. Za moden videz ni treba veliko, to je pristop, na katerega skandinavske ženske prisegajo že leta. Dobro krojena majica je, na primer, osnova mnogih super kombinacij, ne smemo pa pozabiti niti na obleke. Obvezna elementa pri obeh za to poletje sta poplin in tanke naramnice. 

Poletna RESERVED barvna paleta presega samo osnovne bele in bež tone. Vsebuje tudi odtenke sivke, mentol in stekleno zelene, rjave in modre. Prisoten je tudi večbarvni potisk, vendar ne igra osrednje vloge. Posebna pozornost je namenjena dodatkom, posebej sandalom, ki se s paščki zavežejo okoli gležnjev in torbi, ki jo nosimo v rokah, kot potovalko. 

Poletna kolekcija 2020

 

Oblačila iz kolekcije RESERVED poletje 2020 najdete v trgovinah, v Citycentru Celje, Cityparku Ljubljana in od 28.5.2020 tudi v nakupovalnem centru Aleja v Šiški

Naročnik oglasa je Reserved.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375