Zadovoljna.si
Poročni čevlji

Stilski nasvet

Poročni čevlji 2024: sledite trendom in eleganci

N. Č.
18. 04. 2024 05.00
0

Mnoge neveste so prepričane, da poročni čevlji niso nič manj pomembni kot poročna obleka, če želimo, da bo naš poročni dan zares popoln. Obutev zares lahko igra ključno vlogo pri usklajevanju videza, še posebej, če se boste odločile za krajšo obleko, kjer bodo čevlji še toliko bolj na udaru.

Poročni čevlji so pomemben del vsake poročne oprave, pogosto se namreč zgodi, da so ravno čevlji tisti, ki zaokrožijo celoten videz. Leto 2024 prinaša nove trende, ki združujejo klasično eleganco z udobjem, modeli priljubljenih poročnih čevljev pa so zelo raznoliki – neveste bodo letos nosile tako sandale kot salonarje, čevlji pa se bodo razlikovali tudi v barvah, to sezono bomo namreč lahko videli tako tiste v snežno beli barvi, kot krem in srebrne modele obutve. 

To so najlepše poročne obleke za leto 2024
Preberi še
To so najlepše poročne obleke za leto 2024

Kakšne poročne čevlje bomo nosile letos?

Minimalizem

Minimalistični slog ostaja v ospredju tudi pri poročnih čevljih za leto 2024. Preproste linije, brez dodatnih okraskov in čisti materiali ustvarjajo čevlje, ki izžarevajo prefinjenost in čistost. Neveste se lahko odločijo za klasične bele salonarje ali sandale z enostavnimi trakovi, ki se lepo ujemajo s sodobnimi poročnimi oblekami.

Poročni čevlji
Poročni čevljiFOTO: Eobutev

Udobje

V letu 2024 je udobje ključnega pomena pri izbiri poročnih čevljev. Neveste se vse bolj odločajo za čevlje z nižjimi petami ali celo brez pete, ki omogočajo udobno hojo in plesanje skozi celoten poročni dan (in noč). Vse je odvisno od materiala, ki ga izberete.

Poročni čevlji z nizko peto
Poročni čevlji z nizko petoFOTO: Eobutev
Nizki poročni čevlji
Nizki poročni čevljiFOTO: Eobutev

Očarljivi detajli

Kljub minimalističnemu pristopu pa ne manjka tudi čevljev z očarljivimi detajli. Biseri, kristali, čipka in ročno izdelani okraski dodajo poseben čar in eleganco poročnim čevljem. Neveste lahko izberejo čevlje s subtilnimi okraski, ki dopolnjujejo detajle na poročni obleki, ali pa se odločijo za bolj drzne modele, ki izstopajo s svojo edinstvenostjo.

Poročni čevlji z nizko peto in detajli
Poročni čevlji z nizko peto in detajliFOTO: Eobutev
Poročni čevlji z detajli
Poročni čevlji z detajliFOTO: Eobutev
Poročni čevlji z očarljivimi detajli
Poročni čevlji z očarljivimi detajliFOTO: Eobutev

Poleg bele tudi čevlji v krem, srebrnih in roza odtenkih

Poleg tradicionalnih belih čevljev se v letu 2024 pojavlja večja raznolikost barv. Neveste se kljub raznolikosti pogosto odločajo za bolj nežne odtenke, kot so pastelno roza, svetlo siva in mehka kremna barva, zares živahne in izstopajoče barve pa so še vedno redkost.

Poročni čevlji letos niso samo v klasični beli barvi
Poročni čevlji letos niso samo v klasični beli barviFOTO: Eobutev
Klasičen poročni čevelj
Klasičen poročni čeveljFOTO: Eobutev
Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375