Zadovoljna.si
Moda

Stilski nasvet

Torbica, ki bo v trenutku izboljšala vaše razpoloženje

N. Č.
07. 11. 2023 05.00
0

Torbe v živih barvah s pridihom poletnega vzdušja so odličen način za poživitev temnejših jesenskih stajlingov. Omenjena barvna paleta bo v trenutku dvignila vaše razpoloženje.

Živahne barve že od nekdaj veljajo za simbol poletja, toda nosite jih lahko tudi v jesenskih in zimskih mesecih. Na ta način boste brez dvoma popestrile bolj umirjene jesenske stajlinge, najlažje pa boste to storile z izbiro prikupne torbice v barvi, ki izstopa od običajnih rjavkastih jesenskih tonov. 

Torbice v živih barvah so tako postale nepogrešljiv dodatek k jesenskim outfitom, ki hladnim dnevom dodajo kanček svežine in živahnosti. Te torbice ne pritegnejo le pozornosti mimoidočih, ampak v naše vsakodnevne aktivnosti vnesejo še dodaten pridih veselja z odtenki, ki takoj dvignejo razpoloženje.

Da v turobnih jesenskih mesecih potrebujemo popestritev, se zavedajo tudi številne prestižne modne znamke, ki so izdale linijo vpadljivih torbic, ki vnesejo pridih lahkotnosti in veselja. 

To so torbice, brez katerih letošnjo jesen ne bo šlo
Preberi še
To so torbice, brez katerih letošnjo jesen ne bo šlo

Tudi to sezono, v kateri barve, kot sta rjava in siva, uživajo izjemno priljubljenost, so se znamke, kot so Alberta Ferretti, Loewe, Michael Kors, Jacquemus in Ferragamo, odločile eksperimentirati z barvami – in te vpadljive torbice lahko brez dvoma prištejemo med obvezne modne dodatke te jeseni. 

Še posebej izstopajo rdeči modeli torbic, ki tako ali tako veljajo za jesensko klasiko, med njimi pa prevladuje ognjeno rdeči odtenek, ki ga zadnje čase srečujemo na vsakem koraku. V kolekcijah prestižnih modnih znamk lahko najdemo tudi torbice v zeleni in rumeni barvi, na policah modnih trgovin pa se nahaja tudi malo morje torbic v pastelnih odtenkih. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kako jih nositi? 

Barvne torbice so izjemno vsestranske, zato jih boste z lahkoto kombinirale z oversized poslovnimi oblekami, casual blazerji in klasičnimi plašči. V kolikor si zaželite bolj ležernega videza, so videti odlično tudi s kavbojkami in supergami. 

P.S. Nikar ne pozabite na najbolj zaželeno kombinacijo te sezone: krila in visoke škornje.

Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
https://c.trackmytarget.com?a=iljtcp&i=xk72dm
https://c.trackmytarget.com?a=iljtcp&i=xk72dmFOTO: Eobutev
Torba
TorbaFOTO: Eobutev
Torba
TorbaFOTO: Eobutev
Torba
TorbaFOTO: Eobutev
Torba
TorbaFOTO: Eobutev
Edini pulover, ki ga potrebujete to sezono
Preberi še
Edini pulover, ki ga potrebujete to sezono
Tako boste popestrile vsako modno kombinacijo
Preberi še
Tako boste popestrile vsako modno kombinacijo

Vir: tportal.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375