Zadovoljna.si
Kim Kardashian duck face

Novice

'Duck face' je preteklost, to je nova spletna obsesija!

J.V.
05. 10. 2015 08.01
25

Če je bil včasih moderen tako imenovani 'duck face', ga je sedaj zamenjal nov trend poziranja, ki se ga že nekaj časa poslužujejo tudi hollywoodske zvezdnice, kot so Miley Cyrus, Jennifer Lopez in Nicki Minaj. Poimenovali so ga 'ribji pogled'.

Nicki Minaj
Nicki MinajFOTO: Reuters

Vsaka zvezdnica ima nekaj najljubših poz, v katerih pozira na rdeči preprogi in od nje zahteva določeno postavitev telesa in obrazno mimiko, ki so jo naštudirale do popolnosti. Ker se trendi ves čas spreminjajo, še pred kratkim priljubljeni 'duck face', katerega značilnost so našobljene ustnice, menda ni več moderen.

Pred kratkim ga je zamenjal 'ribji pogled' oziroma 'fish gape', na katerega sodeč po fotografijah prisegajo tudi mnoge zvezdnice. In kako izgleda? Ribji pogled pomeni, da je brada rahlo spuščeno, oči široko odprte, pogled nekoliko zgubljen in usta rahlo odprta. Odkar so se ga pričele posluževati zvezdnice, kot so Miley Cyrus, Keira Kneightly, Jennifer Lopet, Nicki Minaj in Victoria Beckham, se je trend na rdečih preporah razširil kot požar.

»Glede na to, da živimo v času družbenih omrežij, na katerih so zelo priljubljeni selfiji, pričakujemo, da se bo novi trend razširil tudi med uporabniki,« menijo psihologi.


 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395