Zadovoljna.si
Eminem

Novice

Eminemova deklica odrašča

Z.S.
17. 03. 2011 15.57
3

Hči raperja Eminema Hailie Jade je iz male deklice s svetlimi lasmi zrasla v pravo gospodično. Danes šteje že 15 let, za svojega očeta pa bo vedno ostala mala punčka. Raper jo večkrat omenja tudi v svojih rimah, ki opisujejo njegovo življenjsko zgodbo.

Hailie (desno) je odrasla v simpatično najstnico. (Foto: Pop on the pop)
Hailie (desno) je odrasla v simpatično najstnico. (Foto: Pop on the pop)FOTO:
Hailie Jade Scott se je rodila 25. decembra 1995 Eminemu in njegovemu dekletu, kasneje ženi, Kimberley Anne Scott. V očetovem videospotu se je prvič znašla leta 1997. Pesem z naslovom '97 Bonnie & Clyde opisuje njegovo ljubezen do male deklice, ki mu je popolnoma spremenila življenje, v spotu pa so prikazane njene fotografije in posnetki prvih korakov. Poleg ljubečih rim pa se v besedilu skriva tudi Eminemova bolečina in sovraštvo do svoje partnerice, ki jo opisuje kot žensko, ki rada dela nore reči, le da bi dosegla svoj cilj. Kim in Eminem sta takrat namreč prestajala težko obdobje, polno laži in prevar. Raper Hailie opisuje kot središče svojega življenje. Med drugim ji je posvetil mnogo nagrad, ki jih je prejel v svoji glasbeni karieri, ji napisal pesem Hailie's Song in si njeno ime ter portret vtetoviral na roko. Kasneje je Eminem posvojil še dve hčerki, se ločil, poročil in spet ločil od Kim, danes pa o svojem ljubezenskem razmerju skrbno molči. Nedolgo nazaj so internet preplavile tudi fotografije danes že 15-letne Hailie, ki pa jo Eminem še vedno omenja v svojih besedilih.
Eminem in njegova sreča. (Foto: Discogs)
Eminem in njegova sreča. (Foto: Discogs)FOTO:

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399