Zadovoljna.si
Katja in Tomislav bosta triletno razmerje okronala s poroko.

Novice

Ljubljanski zlatar Loboda pred oltar s 44 let mlajšo nevesto

Z.M.
10. 06. 2011 16.23
73

Po treh letih ljubezni se bosta pred oltar sprehodila znani 74-letni ljubljanski zlatar Tomislav Loboda in 44 let mlajša Kranjčanka Katja Vinšek. Par se je spoznal leta 2008 na zabavi v Ljubljani in kmalu so preskočile iskrice. Usodni da, ki bo za Lobodo že peti, bosta dahnila enkrat poleti, ne izključujeta pa možnosti, da bosta družino nekoč povečala.

Katja in Tomislav bosta triletno razmerje okronala s poroko.
Katja in Tomislav bosta triletno razmerje okronala s poroko.FOTO: Miro Majcen

Tomislav Loboda ali na kratko Tomi, kot ga kličejo prijatelji, je kljub svojim 74 letom šarmanten gospod, ki zna z ženskami. Morda se mu je tudi zato uspelo že kar štirikrat sprehoditi pred oltar! Letos poleti bo celoten postopek ponovil petič. Tokratna srečnica bo 30-letna Kranjčanka Katja Vinšek, za katero je Loboda nekoč dejal, da je njegov vrelec mladosti. Razlika v letih, Katja je od njega mlajša kar 44 let, ju ne moti, na opazke nevoščljivcev pa se ne ozirata več. Točnega datuma in kraja poroke ne želita izdati, saj si tega posebnega dneva ne želita deliti s predstavniki sedme sile, Katja pa nam je v pogovoru zaupala, da se bo srečni dogodek zgodil poleti. Dodala je tudi, da si bosta večno zvestobo obljubila v Sloveniji in ne v eni od evropskih prestolnic, kot so poročali nekateri slovenski mediji.

Želi si njegovega otroka

Zaročila sta se menda aprila, takrat so Katjo tudi ujeli na eni od ljubljanskih zabav, kjer je razkazovala svoj zaročni prstan. Skupaj sta srečna že tri leta in trudita se, da vsak dan maksimalno izkoristita. Poroke si je želela predvsem Katja, ki je lani priznala, da si želi tudi Tomijevega otroka. Menda naj bi si parček že nekaj let delil dom v Šiški, kjer bo, če bo to potrebno, dovolj prostora tudi za otroško sobico.

KOMENTARJI (73)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375