Zadovoljna.si
Mollie Jones - 1

Novice

Tragično: umrla nekdanja tekmovalka X Factorja

J.V.
03. 04. 2015 10.56
5

19-letno Mollie Jones je Velika Britanija spoznala v priljubljenem resničnostnem šovu X Factor, ko je vse navdušila s svojim neverjetnim talentom. Novica, da je najstnica pred nekaj dnevi umrla zaradi možganskih krvavitev, je Otok pustila v velikem šoku.

Mollie Jones - 1
Mollie Jones - 1FOTO: Instagram

Kot nadebudna pevka, ki je nastopila tako v šovu The Voice kot X Factor, je Mollie Jones na delovnem mestu potožila, da se ne počuti dobro. Sodelavci so jo hitro odpeljali v bolnišnico, kjer je dva dni kasneje zaradi možganskih krvavitev umrla.

Njena nenadna smrt je najbolj šokirala njene starše in njen oče Brendan je za britanske medije povedal, da ni bilo nobenih opozorilnih znakov. »Bili smo prepričani, da je popolnoma zdrava.«

»Bili smo sredi nakupovanja, ko nas je poklical njen fant Adam, ki z njo dela, in nam povedal, da se je zgrudila. Mislili smo, da je omedlela, ker ni dovolj jedla. Najprej so mislili, da gre za meningitis. Šele kasneje smo izvedeli, da je krvavela,« se spominja oče.


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399