Zadovoljna.si
Jennifer Lopez

Novice

Obsedenost z obilnejšimi zadnjicami je vedno večja

J.V.
20. 01. 2016 08.23
11

Bujne, razkošne in velike prsi so bile največja želja marsikatere pripadnice nežnejšega spola. Danes pa si jih vedno več želi obilnejšo zadnjico. Lepotni kirurgi so v preteklem letu opazili velik porast povpraševanja po večjih zadnjicah – lepotnem trendu, ki so ga s svojimi bujnimi zadnjicami sprožile hollywoodske zvezdnice, kot so Kim Kardashian, Jennifer Lopez in Nicki Minaj.

Kim Kardashian - 5
Kim Kardashian - 5FOTO: X17 Agency

Lepotni trend, ki se je prvič pojavil leta 2014, je v zadnjem letu postal še bolj priljubljen. Vedno več žensk se namreč odloča za lepotno operacijo, in če so še nedolgo nazaj posameznice hotele manjšo zadnjico, se je to sedaj po zaslugi nekaterih zvezdnic spremenilo. Želijo si namreč večjo.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez FOTO: fameflynet.com

Zaradi tega je se močno povečalo število 'liftov' zadnjice, povpraševanje po silikonskih vsadkih in povečevanje zadnjice z vbrizganjem maščobe z drugega dela telesa. Samo okrevanje po posegu pa naj tudi ne bi bilo preveč dolgotrajno in boleče, kar je po mnenju mnogih še dodatna prednost.

Ženske, ki se odločijo za operacijo, to storijo v večji meri zgolj in samo iz estetskih razlogov. Najpogosteje si želijo dvigniti povešeno zadnjico, na drugem mestu pa naj bi bila za tovrstno odločitev kriva polnejša oblika, h kateri stremijo.

»To je Kim Kardashian efekt,« trdijo lepotni kirurgi. »Velike zadnjice so trenutno zelo 'in'.« Ženske naj bi ob obisku ordinacije s seboj celo nosile fotografije slavne zvezdnice, velikokrat pa si želijo tudi večjo zadnjico in širše boke kot Nicki Minaj, proporcialne obline kot Sofia Vergara ali čvrsto zadnjico kot Jessica Biel. Nad trendom pa se niso navdušile le Američanke, raziskava je pokazala, da si večjo zadnjico želi tudi vedno več Britank.

Jessica Biel - 1
Jessica Biel - 1FOTO: X17 Agency

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404