Zadovoljna.si
Igralec Jamie Dornan je dokaz, da rezultati raziskave ne držijo.

Novice

To so najmanj privlačni moški na svetu ...

J.V.
01. 02. 2016 07.59
2

Vsako leto številni mediji objavijo lestvice najlepših ljudi na svetu, na spletni strani za zmenke Beautifulpeople.com pa so se odločili, da bodo naredili raziskavo, katera država se lahko pohvali z najmanj privlačnimi ljudmi. In rezultat je marsikoga presenetil.

Igralec Jamie Dornan je dokaz, da rezultati raziskave ne držijo.
Igralec Jamie Dornan je dokaz, da rezultati raziskave ne držijo.FOTO: Pinterest

Sodeč po rezultatih opravljene raziskave na spletni strani za zmenke, so Irci najbolj grdi moški na svetu. V raziskavi so ocenjevali profilne fotografije in na podlagi teh sestavili seznam najbolj in najmanj privlačnih moških na svetu.

Lastnik spletne strani Greg Hodge je prepričan, da so se Irci uvrstili v sam vrh seznama, ker se niso dovolj potrudili pri poziranju za profilno fotografijo. »Selfie zgoraj brez, v mračni sobi ali pubu s kozarcem piva v roki, to pri ženskah ni najbolje sprejeto. Moški ne prodajajo samo sami sebe, ampak svoj življenjski stil. Primerna fotografija, ki prikazuje zanimiv način življenja, bi izboljšala stopnjo njihove privlačnosti.«

Laskavi naziv najlepših so si prislužili Švedi, nam pa se zdi, da so bili Irci povsem nepravično izbrani za najmanj privlačne. To dokazujejo tudi številni irski zvezdniki, ki veljajo za najbolj seksi hollywoodske zvezdnike: Colin Farrell, Jamie Dornan in Pierce Brosnan je le nekaj izmed teh.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395