Zadovoljna.si
Čevelj 2

Veseli december

/ Oglas

5 prednosti pravega usnja

P.R.
11. 12. 2017 07.55
0

Nošenje usnjene obutve ima številne koristi, posebej ko je govora o delu in aktivnem preživljanju časa, saj nogam zagotavlja udobje in zaščito. Višja cena usnjene obutve v primerjavi z obutvijo iz sintetičnih materialov, je odraz številnih koristi, ki jih prinaša nošenje čevljev iz usnja in predstavlja povrnjeno investicijo v obliki zdravja vaših nog.

Čevelj 1
Čevelj 1FOTO:

Spoznajte pet najpomembnejših lastnosti usnjene obutve.

1. Zračnost

Ste vedeli, da usnje diha? To pomeni, da prepušča prehajanje zraka skozi material. Svež, hladen in suh zrak prehaja v čevelj, medtem ko se zatohel, vlažen zrak odvaja ven. V praksi je to videti tako, da vam v usnjenih čevljih ne bo prevroče in se ne boste potili, zaradi česar ne bo prišlo do pojava neprijetnih vonjav.

Čevelj 2
Čevelj 2 FOTO:

2. Trajnost

Ena največjih prednosti usnjene obutve je v tem, da so trajni, kar je razlog, zakaj se investicija v usnjene čevlje izplača. Pristni usnjeni čevlji zlahka preživijo čevlje, narejene iz sintetičnih materialov. Visoko kakovostno usnje, ki ga zagotavljamo pri Karalu, je kos zahtevnim delovnim in vremenskim pogojem.

Čevelj 3
Čevelj 3 FOTO:

3. Boljše prileganje

Usnjeni čevlji so znani po tem, da se oblikujejo po vaših nogah. Plastični ali sintetični materiali imajo običajno fiksno obliko, zaradi česar se pogosto zgodi, da povzročijo otiščance in zatekanje nog. Usnjeni čevlji, po drugi strani, pa se prilagodijo obliki vaših nog in so zato izredno udobni in dajejo dodatno oporo.

Čevelj 4
Čevelj 4 FOTO:

4. Enostavno čiščenje

Usnje je v primerjavi z ostalimi tkaninami in materiali enostavno za čiščenje in vzdrževanje. Za odstranjevanje madežev je dovolj že vlažna krpa. In ker je usnje material, ki diha, se usnjena obutev po čiščenju tudi zelo hitro posuši.

Čevelj 5
Čevelj 5 FOTO:

5. Podpora nog

Poleg tega, da je usnje naravno trd in močan material, pa je hkrati zelo udobno. Usnjeni čevlji vašim nogam zagotavljajo udobje in podporo. Primerni čevlji, ki podprejo vaš korak, so zelo pomembni za preprečevanje poškodb oziroma bolečin v hrbtu.

Darilni bon za usnjeni par kvalitetnih čevljev je lahko popolno darilo za vaše ljubljene.

Ali jim sploh lahko podarite kaj boljšega od hoje po oblakih?

Karal - 6
Karal - 6FOTO:

Vas nismo prepričali?

Vabljeni na spletno stran Karal, kjer si lahko preberete še več koristi in prednosti nošenja usnjene obutve, nasvete za nego čevljev, modne zapovedi in še veliko več.

Logo Karal
Logo KaralFOTO:

Naročnik oglasa je KARAL d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375