Zadovoljna.si
Andrea - naslovna

Novice

53-letnica na mesec poje 150 jajc in je videti tako

J.V.
01. 05. 2022 05.00
5

53-letna bodybuilderka iz Londona poje 150 jajc na mesec in ima več kot 60.000 sledilcev.

Bodybuilderka Andrea Sunshine iz Londona zaužije 3500 kalorij na dan v šestih do osmih obrokih in vsak dan preživi vsaj tri ure v telovadnici. Babica dveh vnukov zaužije 150 jajc na mesec in več kot 15 kilogramov sladkega krompirja. Obožuje tudi solate in zelenjavo, predvsem brokoli, ki je bogat s hranili. "Število jajc, ki jih pojem, je za mnoge presenetljivo, vendar je to del moje prehrane, ki jo spremlja nutricionist," pojasnjuje Andrea. 

Ker eno povprečno jajce vsebuje 13 gramov beljakovin, so jajca priljubljeno živilo za tiste, ki si želijo pridobiti mišično maso. Andrea veliko telovadi in se ukvarja z  bodybuildingom, zato mora vsak dan zaužiti veliko število kalorij. Njena prehrana vključuje 3500 kalorij, razporejenih na šest do osem obrokov. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Za primerjavo, standardni priporočeni dnevni vnos za odrasle ženske je 2000 kalorij, vendar je to seveda odvisno od številnih dejavnikov, med drugim tudi od starosti, telesne aktivnost, zdravja ... Andrea pri načrtovanju obrokov pazi na to, kaj poje in se izogiba maščobam in sladkarijam, kadar je to potrebno.

Fitnes influencerka ima na družbenem omrežju Instagram bazo 60 tisoč sledilcev, med katerimi je tudi veliko mlajši moških, ki jih po njenem mnenju privlačijo lepe zrele ženske. Pravi, da je večina moških, ki jo pokličejo, starih od 30 do 35 let, včasih pa so celo mlajši od 25 let. 

Pogosto jo imenujejo fitnes babica, a pravi, da je to ne moti, ker je trenutno v najboljši formi in zdrava. "Obstaja stigma, da naj bi se starejše ženske posvečale le skrbi za dom in družino. Možno je oboje," meni Andrea.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399