Zadovoljna.si
Anabel

Novice

Svojo novo uspešnico je napisala v manj kot 10 minutah

N. Č.
28. 06. 2023 10.00
0

Priljubljena slovenska glasbenica in tekstopiska Anabel se je pred nekaj meseci odločila, da je le prišel čas za spremembo, zato je vso svojo energijo usmerila v ustvarjanje glasbe. Zdaj predstavlja svojo novo uspešnico z naslovom 'To je to', za katero pravi, da jo je napisala v manj kot 10 minutah.

Ana Teržan je svojo glasbeno pot pod psevdonimom Anabel začela že v srednji šoli, ko je pri rosnih 17. letih zmagala na festivalu POPROCK, ki je potekal v okviru Dnevov slovenske zabavne glasbe 2017. Z zmago na omenjenem tekmovanju je pritegnila pozornost širše javnosti in tako postala najbolj predvajana 'nova izvajalka' leta 2017.

Njena pesem z naslovom 'Ob kavi' je več tednov preživela na lestvici SloTop50, nominirana pa je bila tudi za skladbo leta. Anabel se ni ustavila niti leta 2018, ko je s pesmijo 'Pozitiva' nastopila na predizboru za pesem Evrovizije (EMA), kjer smo jo znova lahko videli tudi štiri leta pozneje, ko je s pesmijo z naslovom 'Tendency' prišla v finale. 

Nino Ošlak: 'Končno lahko iz srca rečem to je to'
Preberi še
Nino Ošlak: 'Končno lahko iz srca rečem to je to'

Svojo glasbeno pot je začela v sodelovanju z glasbenikom in producentom Ninom Ošlakom, ki ji je pomagal pri produkciji prvih pesmi, pozneje, leta 2021, pa je začela sodelovati s pevcem in producentom Žanom Serčičem, ki je produciral pesmi 'Moj si' in 'Tendency', skupaj pa sta izdala tudi pesem 'Rada'.

Anabel pravi, da je svojo novo pesem z naslovom 'To je to' napisala, ko se je znašla na prelomnici v svojem življenju. V nekem trenutku je začutila, da delo, ki ga opravlja, ni njeno poslanstvo, ujeto pa se je počutila tudi v zasebnem življenju. 

Navdih za pesem je našla med vožnjo z avtomobilom, zato je hitro zapeljala ob rob vozišča in jo zapisala. Mlada glasbenica pravi, da je to nekaj, kar se ji precej pogosto dogaja, zato ne dvomimo, da nas bo kaj kmalu spet razveselila z novo uspešnico, ki jo bomo tudi sami prepevali med vožnjo z avtomobilom. 

Kdo je moški, ki te dni objema sanjsko Nušo?
Preberi še
Kdo je moški, ki te dni objema sanjsko Nušo?

Pesem je obogatila s čustveno nabitim in zelo 'vročim' videospotom, v katerem zažge praktično vse. Posredovati so morali celo gasilci, da so pogasili sceno, ki si jo je Anabel izbrala, da nam kar se da natančno prikaže čustva, ki so jo spremljala v zadnjih mesecih. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Znana voditeljica iskreno: Včasih z razmišljanjem pretiravam
Preberi še
Znana voditeljica iskreno: Včasih z razmišljanjem pretiravam

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375