Zadovoljna.si
Blake Lively

Novice

Blake Lively le 2 meseca po porodu navdušila v kopalkah

J.V.
12. 04. 2023 05.00
0

Le dva meseca po tem, ko sta se z možem Ryanom Reynoldsom razveselila četrtega otroka, je slavna igralka skočila v kopalke in se s svojo neverjetno vitko linijo pohvalila na družbenem omrežju Instagram.

Blake Lively in Ryan Reynolds sta se pred dvema mesecema razveselila četrtega otroka. Spol in ime otroka zaenkrat ostajata še skrivnost, kar niti ni presenečenje, saj je bil slavni par vedno zelo skrivnosten glede svojega zasebnega življenja. Sicer pa so bili pretekli velikonočni prazniki za slavno družino priložnost, da si privošči oddih in skoči v toplejše kraje.

Nekaj utrinkov z njihovih morskih počitnic je na svojem profilu na Instagramu delila tudi Blake, ki se je med drugim pohvalila s svojo poporodno postavo. S tem je v komentarjih sprožila val navdušenja in pohval, pa tudi nekaj komentarjev uporabnic, ki opozarjajo druge mame, naj se ne sekirajo, če same po porodu niso v takšni formi, da s tem ni nič narobe.

Njuna na videz popolna zveza ima eno veliko črno piko
Preberi še
Njuna na videz popolna zveza ima eno veliko črno piko
Blake Lively
Blake LivelyFOTO: Profimedia

Blake je sicer ena redkih zvezdnic, ki na družbenih omrežjih deli fotografije brez filtrov in računalniške obdelave, zaradi česar je še toliko bolj priljubljena pri svojih sledilcih. 

Zaslužil na stotine milijonov in se z ženo odpravil na sprehod
Preberi še
Zaslužil na stotine milijonov in se z ženo odpravil na sprehod
Blake Lively
Blake LivelyFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399