Zadovoljna.si
Svetlana Ražnatović

Novice

Ceca spregovorila o svoji prvi ljubezni

Zadovoljna.si
01. 12. 2023 05.00
0

Svetlana Ceca Ražnatović je bila nekoč v zvezi s slavnim nogometašem, govorilo pa se je celo, da načrtujeta zaroko, pa tudi, da je svojo veliko uspešnico posvetila njemu.

Svetlana Ceca Ražnatović je zapela številne uspešnice, med katerimi je tudi pesem Pustite me da ga idim ("Let me see him"). To pesem, pa tudi dele nekaterih drugih njenih pesmi, kot je nekoč izjavila, je napisala Ceca sama.

"Napisala sem že "Pustite me da ga vidim" in napisala sem del v pesmi "Beograd". Napisala sem tudi drugo kitico za pesem "Oproštajna večera"," je nekoč povedala Ceca, mediji pa so pisali, da je bila tista zelo znana Ceceina balada posvečena fantu, v katerega je bila pevka takrat noro zaljubljena.

77-letnica v drzni opravi razburila oboževalce
Preberi še
77-letnica v drzni opravi razburila oboževalce

Gre za nekdanjega nogometaša Crvene zvezde Vladana Lukića, ki naj bi pevko osvojil že v njeni mladosti. Njuna romanca se je začela leta 1989, ona pa je bila takrat stara zgolj 16 let, on pa jih je štel 18.

Pojavile so se tudi govorice, da načrtujeta poroko, a se to nikoli ni zgodilo. "Bila je ljubezen iz najstniških dni. Bili smo mladi in zelo dobro smo se razumeli. Razvila sva prijateljstvo, ki je trajalo dve ali tri leta. Res se ne spomnim, kako se je končalo in kdo je koga zapustil, mislim, da ni pomembno. Najine poti so se razšle in vsak je šel svojo pot. Mislim, da je bilo to normalno, saj v življenju nisva imela nič skupnega," je ob neki priložnosti dejal Lukić.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pred nekaj leti je imel Lukić veliko slavje, ko se je poročila njegova hči Sara. Imela je veliko željo, da bi na slavju zapela Ceca, kar se je tudi zgodilo, pevka pa se je nato v enem stavku spomnila svojega razmerja z Vladom.

"Sem sem prišla skozi 30-letno zvezo, ko sva se z Vladom spoznala, je on pravočasno vedel, s kom mora hoditi, s pevko. Šalo na stran, Sara je želela, da danes pojem. Vidim, da ste čudovito razpoloženi," je takrat rekla Ceca.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ali sta Severina in Filip Miletić par?
Preberi še
Ali sta Severina in Filip Miletić par?
Sofia Vergara je pustila vse brez besed
Preberi še
Sofia Vergara je pustila vse brez besed

Vir: glossy.espreso.co.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399