Zadovoljna.si
Skrito v raju

Novice

Ta datum smo Slovenci nestrpno čakali

Zadovoljna.si
17. 01. 2024 10.50
0

Na POP TV se bo v februarju pričela nova slovenska serija Skrito v raju, v kateri bosta v glavnih vlogah blestela Matej Zemljič in Gaja Filač. V nadaljevanju razkrivamo točen datum pričetka, prvo epizodo pa si boste lahko že dan pred tem ogledali tudi na VOYO.

Nova originalna slovenska serija tokrat razpeta med morjem in prestolnico

Slovenski prostor bo s februarjem znova bogatejši za novo originalno slovensko serijo, s katero POP TV produkcijsko sega še korak dlje in izpolnjuje zavezo podpori domačemu produkcijskemu bazenu. Posebnost serije je njen eksotičen pridih, saj je bilo snemanje razpeto med majhnim istrskim krajem in našo prestolnico. Serija bo prvič na sporedu 5. februarja ob 20. uri na POP TV.

Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Preberi še
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"

Vsaka POP TV serija podpira produkcijsko ustvarjanje v slovenskem prostoru

Eksluzivno predstavitev serije je pospremila Stella Litou, izvršna direktorica CME Adria in direktorica Pro Plus: "S ponosom in velikim veseljem predstavljam v slovenskem prostoru novo originalno serijo Skrito v raju, s katero na POP TV znova potrjujemo našo zavezo podpori domači produkciji, domačim ustvarjalcem, ekipam, slovenskim igralcem, piscem in režiserjem. Dnevne serije so od nekdaj bile pozitivno sprejete od naših gledalk in gledalcev in verjamemo, da bo tudi serija Skrito v raju našla pot do njihovih src."

Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec
Preberi še
Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec

 Izjemna lokacija, liki z družbeno odgovornostjo in pridih krimi zgodbe

Urednik serije Dejan Krupić v pričakovanju odzivov gledalk in gledalcev: "Veselim se odzivov, saj smo za to zgodbo strnili vse naše pretekle izkušnje in naredili serijo, za katero upam, da nam bodo gledalci podarili tisto uro časa po napornem delavniku."

"Produkcija te serije je bila izjemno zahtevna, saj smo v kombinaciji z lokacijami v Sloveniji segli še čez mejo na Hrvaško. S tem smo želeli ponuditi našim gledalcem še nekaj več v sami zgodbi in pokrajini. Obenem pa smo vanjo vnesli trajnostne trende, saj je Lara, glavni lik v seriji, prizadevna okoljevarstvenica, ki si prizadeva rešiti problem človeškega onesnaževanja svetovnih morij in oceanov. Ustvarili smo torej serijo, ki obsega raznolike aspekte naših vsakdanjih življenj."

Na POP TV prihaja nova slovenska serija
Preberi še
Na POP TV prihaja nova slovenska serija

 Izbrana igralska zasedba

Glavni vlogi pripadata Gaji Filač in Mateju Zemljiču, ki odlično pričarata brezskrbne iskrice poletne ljubezni. A vse dokler se te ne začnejo prepletati s skrivnostmi iz preteklosti, ki bodo v nadaljevanju predstavljale nepremostljive ovire. Bo temu res tako?

Matej Zemljič in Gaja Filač
Matej Zemljič in Gaja FilačFOTO: Ana Gregorič

Gaja Filač v seriji upodablja okoljevarstvenico Laro. Sodelovanje v seriji opisuje: "Z likom Lare se v nekaterih stvareh lahko poistovetim, predvsem kar se tiče skrbi za naravo, čeprav si v seriji Lara prizadeva, da je pri tem res veliko bolj angažirana. Všeč mi je tudi, kako so ustvarjalci to njeno prizadevnost prepletli z zgodbo. Hkrati navdušujejo njena preprostost, sproščenost in priljudnost. To energijo skupaj vnašava do gledalcev."

 Matej Zemljič ob tem dodaja: "Lik Marka, ki ga igram v seriji, je navzven precej nedostopen, a kmalu spoznamo, da je to zgolj fasada, za katero se skriva zgodba iz preteklosti. Pred gledalci se bo ta skrivnosten dogodek odstiral iz epizode v epizodo. V užitek mi je bilo snemati z ekipo, še posebej z Gajo. Z njo sva na snemanju preživela resnično veliko časa in mislim, da nama je uspelo pričarati tisto skrivnostno iskrico, ki bo zagotovo prepričala gledalce."

Da je serija dobila svojo končno podobo, je tudi zasluga režiserja. Nikolaj Vodošek verjame, da bodo gledalci prepoznali celoten trud in dobro energijo igralcev, ki so jo znali prepletati za kamero, kot tudi pred njo:"Glavna igralca Gaja in Matej sta zares profesionalca, s katerima je užitek delati. Izredno všeč mi je bilo, kako sta pristopila k oblikovanju vlog in kako sta se posvetila določenim detajlom njunega odnosa. In ravno ta odnos, ki je jedro serije, sta vedno znova in znova nadgrajevala."

"Za igralce in režiserja so dejansko najpomembnejše predpriprave in uvodne vaje, kjer se veliko pogovarjamo o likih in kako si jih predstavljamo. Na ta način nastane nek bazen idej, iz katerega potem igralci ves čas črpajo in oblikujejo svoje like in njihove odnose. V seriji so prizori, ki smo jih vadili in se o njih veliko pogovarjali, pa tudi prizori, ki so se zgodili povsem spontano in so simpatični ravno zaradi tega. Ima pa serija tudi nekaj zares tehnično zahtevnih prizorov, ki vključujejo snemanja pod vodo, akcijske prizore, nočna snemanja itd."

Na POP TV prihaja nova sezona priljubljene serije
Preberi še
Na POP TV prihaja nova sezona priljubljene serije

 Minulo leto POP TV zaznamovala odlična gledanost

V letu 2023 so novi seriji Skrito v raju odlično popotnico v srca gledalcev tlakovali športni prenosi, oddaje in šovi, ki so v preteklem letu dosegali odlično gledanost.

Finale Lige prvakov in Dobrodelno nogometno tekmo zvezd je spremljalo 58 % gledalcev, ki so takrat spremljali televizijske vsebine. Katastrofalne poplave so ganile nogometne zvezde svetovnega slovesa, ki so s svojo prisotnostjo napolnile Stožice in nagovorile celotno Slovenijo. Skupaj smo zbrali več kot 3,5 milijona evrov za žrtve jesenske kataklizme.

Slovenija ima talent je pred TV v povprečju privabila 53 % gledalcev, dnevno-informativna oddaja 24UR 45 %, MasterChef Slovenija in Delovna akcija pa 40 % zvestih gledalcev.*

Zmagovalec devete sezone Slovenija ima talent je Domen Kljun, v MasterChefu Slovenije si je zmago prikuhala Zala Pungeršič, zmagovalci Delovne akcije pa so vsi tisti, ki jim na pomoč prihiti Ana Praznik s svojimi mojstri.

"To je neverjetno," pravi zmagovalec 9. sezone Slovenija ima talent
Preberi še
"To je neverjetno," pravi zmagovalec 9. sezone Slovenija ima talent

Serija Skrito v raju bo prvič na sporedu 5. februarja ob 20. uri na POP TV. Serijo si bo moč ogledati že dan prej na VOYO za vse naročnice in naročnike. Naslovno pesem za serijo je tokrat odpel Luka Basi.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

*(VIR: AGB Media Nielsen Research, moški in ženske med 18 in 54 let, v obdobju od 1. januarja do 31. decembra, delež gledalcev TV vsebin v živo in z zamikom na isti dan)

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375