Zadovoljna.si
Edwina Bartholomew

Novice

Voditeljica in novinarka: 'Sedem let nisem spala z možem'

N. Č.
04. 10. 2023 15.02
1

Avstralska novinarka in televizijska voditeljica Edwina Bartholomew, ki so si jo nekateri zapomnili predvsem kot sovoditeljico oddaje Zvezde plešejo, je razkrila, da že sedem let ni preživela noči skupaj s svojim možem Neilom Varcoejem.

Priznana novinarka in televizijska voditeljica Edwina Bartholomew je za Daily Mail razkrila, da z možem že 7 let spita v ločenih spalnicah. Par je sicer skupaj že 10 let, poročena sta že 5 let, skupaj pa imata dva otroka. 

"Ena soba je opremljena po moževem okusu, tam ima opremo za telovadnico in druge 'moške' stvari," je povedala nekdanja sovoditeljica oddaje Zvezde plešejo in dodala: "Moja soba pa je polna modnih revij in vedno neurejena. Njegova je, v nasprotjo z mojo, vedno urejena."

 Iz njenih besed lahko kaj hitro razberemo, da sta si z možem kar precej različna, vsaj kar se tiče pospravljanja, shranjevanja oblačil in vsakdanjih navad.

Ločuje se še en znani par
Preberi še
Ločuje se še en znani par

Znana televizijska voditeljica je tujim medijem namreč zaupala, da ima njen mož rad, da je njegova postelja vedno pospravljena, medtem ko to njej ni pomembno in tega ne počne. Omenila je še eno pomembno razliko med njima, ki pa se nanaša na odlaganje oblačil po stanovanju.

"Svoja oblačila shranjuje v omari, jaz pa jih rada odložim na stol, če jih potem spet potrebujem," je brezskrbno razkrila. 

Edwina Bartholomew z možem in hčerko.
Edwina Bartholomew z možem in hčerko.FOTO: Profimedia

Avstralska zvezdnica je podrobeje spregovorila tudi o tem, kako se pri njima obnese spanje v ločenih spalnicah. "Jaz spim fantastično, on pa se neprestano premetava," je povedala, nato pa pojasnila, zakaj je pri njima sploh prišlo do tega dogovora. 

Mnogi pari, ki se odločijo za spanje v ločenih spalnicah, to navadno storijo zato, ker eden izmed partnerjev pogosto smrči, medtem ko drugega to moti tako zelo, da sam ne more zaspati. Pri njima je bil razlog za to odločitev malce drugačen ...

"Če sem zgodaj vstala zaradi službe, se je on zbudil in zaman poskušal zaspati, zato sva se odločila, da poskusiva s spanjem v ločenih sobah," je obrazložila njuno malce nenavadno odločitev, ki pa več kot očitno deluje za njiju, saj ločeno spita že 7 let, a še vedno sta srečno poročena.

Ženske bolje spijo ob psu kot ob možu, je pokazala raziskava
Preberi še
Ženske bolje spijo ob psu kot ob možu, je pokazala raziskava

Oba sta prepričana, da jima je ravno zaradi takšne rutine uspelo ohraniti ljubezensko iskrico živo, toda priznala je, da so bili številni njuni znanci presenečeni, ko so ugotovili, da imata ločeni spalnici.

Kaj pa vi? Se vam zdi nenavadno, da partnerja spita v ločenih spalnicah?

Anketa Arhiv
Ali s partnerjem spita v ločenih spalnicah?
Voditeljica in novinarka Edwina Bartholomew je priznala, da z možem že 7 let spita v ločenih spalnicah.
Voditeljica in novinarka Edwina Bartholomew je priznala, da z možem že 7 let spita v ločenih spalnicah.FOTO: Profimedia
Edwina Bartholomew
Edwina BartholomewFOTO: Profimedia
Šokirala z izpovedjo: 'Moža dojim in še nikoli ni bil tako zdrav'
Preberi še
Šokirala z izpovedjo: 'Moža dojim in še nikoli ni bil tako zdrav'

Vir: 24sata.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375