Zadovoljna.si
Elin Nordegren in Tiger Woods

Novice

Spolni škandal desetletja razkril število njegovih ljubic

J.V.
02. 01. 2023 05.00
2

Elin Nordegren je ena najlepših švedskih manekenk vseh časov, mnogi pa se je še danes spominjajo po burni ločitvi od slavnega golfista Tigerja Woodsa. Elin Nordegren in Tiger Woods sta pred 13 leti namreč poskrbela za eno izmed najbolj odmevnih ločitev, potem ko se je razvedelo, da je slavni golfist svojo lepo ženo v času njunega zakona preveral s številnimi ženskami.

Elin je slavnega golfista, ki je leta 2001 postal eden najbogatejših športnikov na svetu, spoznala v hiši svoje prijateljice, poročene s švedskim golfistom Jasperjem Parnevikom. V času srečanja s Tigrom je bila Elin v razmerju z drugim moškim in športnik je ni prav nič zanimal – a ker sta se vsake toliko srečala v isti družbi, so kmalu preskočile prve iskrice. Zvezo sta dolgo časa skrivala in šele leta 2003 uradno oznanila, da sta skupaj. Leto dni kasneje sta se poročila na Barbadosu, poročno slavje pa ju  je stalo 2 milijona evrov.Tiger in Elin sta postala starša leta 2007, ko se jima je rodila hči Sam Alexis, septembra naslednje leto pa sta sporočila, da pričakujeta drugega otroka, Charlieja Axela.

Elin Nordegren in Tiger Woods
Elin Nordegren in Tiger Woods FOTO: Profimedia

Milijardo dolarjev težak športnik je dolgo uspešno skrival svojo obsedenost s seksom, potem pa so mu vajeti ušle iz rok. Potem ko je v nepojasnjenih okoliščinah neke noči v nesreči razbil svoj avtomobil, je prišlo na dan, da je imel Tiger Woods med zakonsko zvezo s švedsko manekenko številna druga seksualna razmerja. 

Njegova žena Elin Nordegren naj bi ga iz avtomobila rešila tako, da je s palico za golf razbila vetrobransko steklo. A to je bila prva verzija dogodka. Ko so se skrbi za Woodsovo zdravstveno stanje polegle, so začele curljati nenavadne informacije. Sledil je nov šok. Po drugi verziji dogodkov naj bi se namreč z ženo divje prepirala zaradi njegove nezvestobe, Elin naj bi za njim tekla s palico za golf in z njo udrihala po njem. Od tu tudi poškodbe. Woodsu je menda uspelo pobegniti v svoj cadillac, a žena mu je sledila ter razbijala po vozilu. Zapustil je avtomobil, pri tem pa pozabil zategniti ročno zavoro in avto je zapeljal v hidrant.

Bilo je obdobje, ko skoraj ni minil dan, da ne bi v javnost prišlo kakšno novo žensko ime. Ameriški tabloid 'The National Enquirer' je leta 2009 namreč objavil, da ima Tiger zunajzakonsko afero z voditeljico Rachel Uchitel. Mediji so izsledili tudi 24-letno natakarico Jaimee Grubbs. Obstajalo naj bi glasovno sporočilo, v katerem jo Woods prosi, naj spremeni svojo telefonsko tajnico. Elin naj bi namreč preverila vse telefonske številke v njegovem telefonu in Woods se je bal, da bi lahko poklicala njegovo ljubico. Grubbsova je povedala, da sta z Woodsom seksala vsaj dvajsetkrat. Njuno razmerje naj bi trajalo kar 31 mesecev. Med ženskami, za katere se je govorilo, da so imele razmerje z igralcem golfa, je tudi 27-letna Kalika Moquin, ki je delala kot direktorica marketinga v nočnem klubu v Las Vegasu. Sama je zanikala, da bi kar koli imela z Woodsom.

Poročila, da je Woods med svojim petletnim zakonom z Elin Nordegren spal s kar 19 drugimi ženskami, in njegovo javno opravičilo, v katerem je vse priznal, so privedla do tega, da sta se leta 2010 ločila. ''Razočaral sem svojo družino in obžalujem svoja napačna dejanja. Nisem živel v skladu s svojimi vrednotami in se do svoje družine nisem vedel tako, kot si zasluži. Nisem brez napak in še daleč od tega, da bi bil popoln. S posledicami svojih dejanj se ukvarjam za štirimi stenami svojega doma s svojo družino," se je takrat javno opravičil Elin in svoji družini.

Elin Nordegren in Tiger Woods
Elin Nordegren in Tiger WoodsFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399