Zadovoljna.si
Skrito v raju

Novice

Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"

E.R.
11. 01. 2024 05.00
0

Pogovarjali smo se z igralko Gajo Filač, ki jo boste na POP TV kmalu spremljali v glavni vlogi nove slovenske serije Skrito v raju. Mlada igralka je razkrila zanimive podrobnosti o svojem liku, spregovorila pa je tudi o prvih ljubeznih in pritisku, ki ga čuti pred začetkom predvajanja serije.

Gaja Filač bo v slovenski seriji Skrito v raju nastopila v vlogi Lare Bučar Dolenc pronicljive, razgledane okoljevarstvenice, zavezane trajnosti, ki si po končanem študiju biologije predvsem želi izboljšati svet. Pred petimi leti je Lari v morski nesreči umrl oče in ta skrivnost bo pomembno vplivala na zaplet same zgodbe ...

Gaja Filač
Gaja FilačFOTO: Ana Gregorič

Gaja pa je s svojimi besedami igrani lik opisala: "Ime mojega lika je Lara. Lara je ena taka radoživa in simpatična mlada punca, ki zajema življenje s polno žlico in se zavzema za pravičnost med ljudmi, do živali, do planeta in tako naprej. Vedno skuša narediti to, kar je prav, kar je pa velikokrat v nasprotju s tem, kar čuti, in tukaj se zadeve velikokrat zakomplicirajo."

Priznala je, da imata z Laro precej podoben značaj, saj se obe nagibata k nekemu pozitivnemu odnosu do življenja, pozitivnemu pogledu na stvari. "Mogoče je ona bolj impulzivna od mene, hitreje nekaj naredi, reagira in tako naprej. Jaz sem v bistvu taka, da raje pretuhtam stvari in sem potem pri odločitvi tudi bolj odločna od nje," je še dodala.

Gaji igralskih izkušenj sicer ne manjka, je pa s serijo Skrito v raju prvič dobila priložnost nastopiti v seriji, ki bo predvajana v najbolj gledanem terminu. Na vprašanje, ali zaradi tega čuti dodaten pritisk, pa je odgovorila: 

Ljubezen do igralstva si sicer deli s sestro Sašo Pavlin Stošić, ki je v svoji karieri že sodelovala v podobnih projektih, zato je bila Gaji pred začetkom snemanja v veliko pomoč. "Opozorila me je na stvari. Predvsem na to, da zna biti naporno in da zna biti tudi zelo fajn. Seveda sva se pogovarjali o teh izkušnjah, tudi ona je imela zelo lepo izkušnjo s snemanja, jaz jo imam tudi," je razkrila.

S sodelovanjem pri tako velikem projektu pa bo mlada Slovenka deležna takšnih in drugačnih odzivov. Spodaj lahko pogledate, kaj nam je igralka zaupala glede svojega spopadanja s kritiko in njenega prenašanja:

V seriji Skrito v raju je sicer v ospredje postavljena ljubezenska zgodba, ki se v brezskrbnem poletnem vzdušju prepleta z ranami iz preteklosti, zapleti in številnimi nesporazumi, za katere poleg vsega skrbi še medicinska mafija. Poleg Gaje bo drugi glavni akter ljubezenske zgodbe še Matej Zemljič, ki bo upodobil Marka Steinerja, študenta medicine iz ugledne in dobro situirane zdravniške družine.  

Matej Zemljič
Matej ZemljičFOTO: Ana Gregorič

Prva mladostniška poletna ljubezen bo tako precej drugačna od tiste prve, ki se je Gaja spominja iz svojega življenja: "Sicer je minilo že dolgo časa, ampak bilo je lepo, tako otroško. Jaz sem vedno rada tepla fante, ki so mi bili všeč. Potem pa sem pred njimi zbežala, ker sem bila taka sramežljiva. Se mi zdi, da je bilo vse skupaj tako lepo in naivno."

Skrito v raju
Skrito v rajuFOTO: Ana Gregorič

Mlada slovenska igralka se sicer v prostem času zelo rada ukvarja s športom in zadržuje v naravi, ki jo opisuje kot svoj sveti prostor. Zelo rada pa veliko časa preživlja tudi z ljudmi, ki jo bogatijo, navdihujejo in učijo. Kot takšne je navedla najbližje prijatelje, znance, kolege in družino.

Za konec pa nam je igralka izdala še, česa jo je na novo naučil igrani lik: "V bistvu, uči me te neke spontanosti. Pri sebi sem ugotovila, da nisem, oziroma se učim biti vedno bolj spontana v življenju. V bistvu sem čutila, da pri igranju Lare, ki je zelo spontana punca, da pri tem zelo uživam, in sem potem ugotovila, da mogoče tudi pri meni v življenju to manjka in zaradi tega toliko uživam v tem. Tako da lahko bi rekla, da me uči tega." 

 

Slovensko serijo Skrito v raju boste lahko zelo kmalu spremljali na POP TV!

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375