Zadovoljna.si
Gaja

Novice

Gaja se sprašuje: Je vredno tvegati odnos za en poljub ali eno noč?

Zadovoljna.si
28. 11. 2022 09.44
0

Gaja se vrača z novo pesmijo Ego. Že sam naslov pesmi veliko obeta in brez dvoma tudi izpolni pričakovanja. Novi singel naslavlja aktualne probleme današnje družbe, natančneje laži in prevare v odnosih. Je vredno tvegati odnos za en poljub ali eno noč? To je vprašanje, ki ga v novi pesmi s svojim izjemnim vokalom raziskuje Gaja.

"Družbena omrežja so prinesla ogromno poželenja po tistem, česar nimamo. Vse nam je dostopno le z enim klikom. Vedno več ljudi v odnosih na skrivaj igra igrice z drugimi in s tem hrani svoj ego. Saj veste, kako pravijo, vsaka skrivnost slej kot prej pride na dan. A takrat je že prepozno, da bi bili iskreni in skušali popraviti svoje napake. Ali je vredno izgubiti vse za eno noč ali nedolžen poljub? Naj vsak presodi sam," o svoji novi pesmi, ki nosi naslov Ego, pravi priljubljena slovenska vplivnica in pevka Gaja Prestor.

Gaja
Gaja FOTO: Erazem Gliha

Gaja je izbor pesmi, ki jo predstavlja, prepustila svojim sledilcem na TikToku. Na izbiro jim je dala, naj izberejo, katero pesem bi želeli slišati najprej: Ego ali Diham. Odločili so se za prvo in Gaja verjame, da odločitve ne bodo obžalovali. Pri ustvarjanju pesmi se je Gaja povezala s producentom Diiinzom, ki deluje v skupinah Atlas Erotika in SBO, soustvaril pa je tudi zvok skupine Muff in Senidine 'Mišiće'.

Pesem Ego je sicer že druga pesem, ki jo pevka izdaja pod okriljem mednarodne založbe Universal Music. Sodelovanje z Universal Music je začela spomladi, ko je maja izdala uspešno pesem Sledi in začela z ustvarjanjem glasbe za svoj prvi album.

Gaja se z glasbo ukvarja že od malih nog, marsikdo pa se še danes spomni tudi njenega nastopa v priljubljenem šovu Slovenija ima talent. Pomemben mejnik na njeni glasbeni poti je bil začetek sodelovanja z avtorjem in producentom Žanom Serčičem, s katerim sta ustvarila njen prvi uradni singel –pesem To je, kar imam – ki je izšel marca 2018. 

Sledili sta pesmi Ona in Decembra, njeni uspešni začetki pa so ji prinesli priznanje glasbene založbe Menart za najboljšo debitantko pop glasbe v 2017/2018. Kasneje je izdala uspešne pesmi Najino nebo, Le tebe rabim in Verjamem vase, s katero je leta 2020 tekmovala na Emi. Naslednjo pesem, Zame, je ustvarila z novo avtorsko ekipo, nato pa pričela sodelovanje z dvojcem Zala in Gašper, s katerima je ustvarila svoj zadnji singel Sledi, ki ga je maja 2022 izdala pod okriljem mednarodne založbe Universal Music. 

Gaja
Gaja FOTO: Erazem Gliha

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387