Zadovoljna.si
Gin joga - naslovna

Novice

Gin in tonik joga obstaja in komaj čakamo, da pride k nam

J.V.
12. 11. 2018 15.53
0

Gin in tonik je zagotovo najbolj priljubljena alkoholna pijača tega leta. Potem ko smo pred kratkim poročali o gin kroglicah, s katerimi bomo letos okraševali novoletne jelke, balzamu za ustnice in maski za obraz, lahko sedaj preizkusimo tudi gin in tonik jogo!

Priljubljenost gina je letos dosegla svoj vrhunec, kar so izkoristili tudi številni proizvajalci, ki so poskrbeli za številne gin izdelke, ki navdušujejo ljubitelje žgane pijače po celem svetu.

Gin kroglice za novoletno jelko obstajajo in mi jih hočemo!
Preberi še
Gin kroglice za novoletno jelko obstajajo in mi jih hočemo!

Slovence ta hip najbolj navdušujejo gin kroglice za novoletno jelko, o katerih smo pisali pred kratkim, verjamemo pa, da bo tudi gin in tonik joga med pripadnicami nežnejšega spola povzročila kar nekaj zanimanja.

Ideja za gin in tonik jogo prihaja iz Amerike in je pravzparav povsem klasična oblika joge, edina razlika je, da pri tej lahko ob izvajanju joga poz, srkate gin in tonik. Da ne gre le še za en bizaren viralni trend, dokazuje dejstvo, da čez lužo obstaja že kar nekaj fitnesov, ki že ponujajo to vrsto skupinske vadbe.

Kako je trening videti si lahko pogledate v posnetku, kdaj bo prišel tudi k nam, pa zaenkrat še ne vemo. A videti je zelo sproščujoče!

Tisti, ki pijejo gin tonik, so bolj seksi!
Preberi še
Tisti, ki pijejo gin tonik, so bolj seksi!
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375