Zadovoljna.si
Goran Dragić - naslovna

Novice

Goran Dragić ponovno v Sloveniji, z njim tudi njegova srčna izbranka

N. Č.
19. 03. 2024 08.00
0

Goran Dragić je v začetku leta potrdil zvezo s svojo novo srčno izbranko po imenu Greice Murphy. Pred časom je namreč na družbenih omrežjih delil njuno skupno fotografijo, zdaj pa jo je pripeljal celo v Slovenijo, kjer sta skupaj obiskala tudi UKC Ljubljana.

Ko je Goran Dragić prvič potrdil zvezo s čudovito in uspešno Greice Murphy, so se mnogi začeli spraševati, ali mu bo njegova nova srčna izbranka delala družbo tudi 24. avgusta na njegovi poslovilni tekmi v Stožicah, glede na to, da jo je v Slovenijo pripeljal že zdaj, pa lahko predvidevamo, da bo odgovor na zastavljeno vprašanje pritrdilen. 

Goran Dragić svoje izbranke ne skriva več
Preberi še
Goran Dragić svoje izbranke ne skriva več

Med tokratnim obiskom Slovenije sta Goran Dragić in Greice Murphy obiskala tudi UKC Ljubljana, kjer so bili njunega obiska zelo veseli. 

To je Dragićevi izbranki spremenilo življenje
Preberi še
To je Dragićevi izbranki spremenilo življenje

"Danes je male bolnike in osebje na Pediatrični kliniki z obiskom razveselil slovenski košarkarski zvezdnik Goran Dragić, ki tudi po zaključku športne kariere nadaljuje svoje dobrodelno poslanstvo v okviru Goran Dragic Foundation. Simpatični Gogi si je prav za vsakega od otrok, ki so ga želeli spoznati, vzel čas, poklepetal je tudi z 'angeli v belem in modrem', kot je označil naše zdravnike, sestre in ostale, ki skrbijo za najmlajše na bolnišničnih oddelkih," so zapisali na Instagram profilu omenjene institucije in dodali: "Prinesel je tudi darila in obljubil, da se kmalu spet vrne."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Goran Dragić in Greice Murphy sta torej včeraj razveseljevala otroke na Pediatrični kliniki, kmalu pa bo jasno tudi, kam ju bo pot zanesla v prihodnjih dneh.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375