Zadovoljna.si
Ella Bleu Travolta

Novice

Hčerka Johna Travolte je zrasla v pravo lepotico

N. Č.
05. 04. 2023 05.00
1

Ella Bleu Travolta, hči pokojne igralke Kelly Preston in Johna Travolte, je zrasla v pravo lepotico, vedno znova pa nas navdušuje tudi s svojim modnim slogom.

Hči zvezdnika Briljantine, Ella Bleu Travolta, je pred kratkim praznovala svoj 23. rojstni dan. S prikupno objavo na družbenih omrežjih se je mladenki poklonil tudi slavni oče John Travolta, s katerim sta po smrti mame in žene Kelly Preston postala le še bolj povezana.  

"Tukaj je pesem za tvoj rojstni dan, moja najdražja Ella! Ljubim te z vsem srcem!! Tvoj oče," je zapisal ob objavi video posnetka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

John pa rojstnega dne svoje ljubljene hčere ni proslavil zgolj z objavo, udeležil se je tudi njenega intimnega praznovanja, ki je potekalo v prestižni restavraciji Mastro's Steakhouse.

Slavljenka je za dogodek izbrala potiskano srajčno obleko, ki jo je kombinirala s parom do kolen visokih črnih škornjev, videz pa je dopolnila z manjšo belo torbico.

Ella Bleu Travolta
Ella Bleu TravoltaFOTO: Profimedia

Njen slaven oče je bil za njen posebni dan opažen v elegantni beli srajci, ki jo je kombiniral s črnim telovnikom, temnim blazerjem in pa ujemajočimi se kavbojkami, videz pa je dopolnil z elegantnimi lakastimi čevlji.  

Ob odhodu iz restavracije sta bila oba videti nasmejana in zadovoljna, osebje pa je slavljenki pomagalo prenesti darila do avtomobila.  

John Travolta
John TravoltaFOTO: Profimedia

Kljub temu, da je Ella stara zgolj 23 let, ima za sabo že kar nekaj precej težkih življenjskih preizkušenj. Ko je bila stara osem let, je tragično izgubila svojega starejšega brata Jetta, ki je nepričakovano izgubil življenje med družinskim dopustom na Bahamih. 

"Jett je bil najboljši sin, ki si ga starši lahko le želijo. Razsvetlil je življenja vseh, ki jih je srečal," je John povedal v izjavi po Jettovi smrti in dodal: "Zlomljena sva, ker je bil najin čas z njim tako kratek. Čas, ki sva ga preživela z njim, bova cenila do konca življenja." 

Johna je izguba sina neizmerno prizadela, vse skupaj pa je močno vplivalo tudi na ostale družinske odnose, trpel je predvsem njegov odnos z Ello. 

To je razlog smrti Olivie Newton-John
Preberi še
To je razlog smrti Olivie Newton-John

John in Ella sta se ponovno povezala leta 2020, ko je njihova družina utrpela še eno tragično izgubo. Zapustila jih je mama in žena Kelly Preston, ki je po dveh letih izgubila bitko z rakom na dojkah. Kljub temu, da je tudi ta izguba Johna močno prizadela, pa se je tokrat odzval popolnoma drugače. "Najpomembnejša stvar, ki jo lahko storite v takem trenutku, je, da pomagate drugemu, ko je ta v žalovanju, in da mu dovolite, da to izkusi in ne zapletate s svojimi težavami," je povedal John, ki hčer Ello in sina Benjamina podpira v vseh pogledih.

John Travolta se je po smrti žene še bolj povezal s hčerjo Ello in sinom Benjaminom.
John Travolta se je po smrti žene še bolj povezal s hčerjo Ello in sinom Benjaminom.FOTO: Profimedia
John Travolta za rakom izgubil soporogo
Preberi še
John Travolta za rakom izgubil soporogo
Bruce Willis je 57 let čakal na ljubezen svojega življenja
Preberi še
Bruce Willis je 57 let čakal na ljubezen svojega življenja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399