Zadovoljna.si
Raina Trindade - 1

Novice

Imela je 127 kg, danes v bikiniju obrača moške glave

J.V.
12. 10. 2016 10.52
13

29-letna Raina Trindade se je vse življenje borila z odvečnimi kilogrami, ko je njena teža dosegla 127 kilogramov, pa se je odločila, da je zadnji čas, da prevzame nadzor nad svojim življenjem in shujša. Do danes ji je uspelo izgubiti neverjetnih 64 kilogramov!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Raini Trindade je uspelo prepoloviti svojo težo, a čeprav je končno vitka in se lahko v kopalkah samozavestno sprehaja po plaži, Raina priznava, da se še vedno ni privadila na svoj novi videz. »V sporu sem s svojimi mislimi.«

Leta in leta je bila zaradi svoje teže tarča posmeha in zbadanj sovrstnikov. Zaradi tega se je lotila številnih drastičnih ukrepov in skušala shujšati s pomočjo različnih tablet. Te ji niso pomagale, njeno stanje pa se je le še poslabšalo. Zdravniki so jo opozorili, da je v nevarnosti zaradi srčnega udara, imela je težave s sklepi, ledvicami in dihanjem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

»Med pregledom mi je zdravnik rekel, da imam arterije popolnoma zamašene,« pojasnjuje 29-letna Brazilka, ki so ji zdravniki priporočili operacijo želodca. Končno ji je uspelo shujšati in danes ima 63 kilogramov, pred časom pa so ji odstranili tudi odvečno kožo, ki ji je po izgubi kilogramov ostala na trebuhu.

To pa ni bil edini poseg, Riana si je namreč povečala tudi oprsje. Tako se je iz debeluške prelevila v lepotico, ki v kopalkah obrača moške glave.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395