Zadovoljna.si
Iris Apfel

Novice

V 103. letu starosti je umrla modna ikona Iris Apfel

N. Č.
03. 03. 2024 09.10
0

Številni mediji poročajo o smrti legendarne modne ikone Iris Apfel, ki je 1. marca letos umrla v 103. letu starosti. S svojo mladostno energijo se je dotaknila življenja mnogih, in prav gotovo je še dolgo ne bomo pozabili, saj se je s svojim ekscentričnim stilom zapisala v zgodovino.

Iris Apfel je umrla v 103. letu starosti. Novico so sporočili preko njenega Instagram profila, kjer so objavili prikupno fotografijo v njen spomin. 

Slavna modna ikona je praznovala svoj 102. rojstni dan
Preberi še
Slavna modna ikona je praznovala svoj 102. rojstni dan

Pod objavo so se zvrstili številni komentarji oboževalcev, ki so bili kljub njeni visoki starosti nad njeno smrtjo presenečeni. "Zakaj sem mislila, da bo živela večno? Naj njen slog in milina za vedno živita v naših srcih," je le eden izmed komentarjev, pod katerega se lahko podpišemo vsi. 

V komentarju se je njeni smrti poklonil tudi legendarni Lenny Kravitz, ki je zapisal: "Obvladali ste umetnost življenja. Hvala za vašo energijo in navdih."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Njen recept za dolgo življenje

Legendarna modna ikona je 29. avgusta lansko leto praznovala že svoj 102. rojstni dan. Mnogi so se ob tem spraševali, kako ji je sploh uspelo doživeti tako visoko starost in kako lahko pri teh letih še vedno deluje tako vitalno.

Iris je razkrila, da o letih pravzaprav ne razmišlja prav veliko. "To je nekaj, kar se preprosto zgodi," je povedala in dodala, da je neizmerno hvaležna, da je še vedno tukaj.

Modna ikona šokirala s svojim videzom
Preberi še
Modna ikona šokirala s svojim videzom

"Smisel za humor je nekaj, kar je absolutno nujno potrebno," je še povedala in dodala: "Več je več, manj je dolgočasno, to je veliko bolj razumno. Nikoli nisem razumela teorije, da je manj pravzaprav več. To nima nobenega smisla. Kot da bi rekel, da boš bolj bogat, če imaš manj denarja."

Iris Apfel - modna ikona umrla v 103. letu starosti.
Iris Apfel - modna ikona umrla v 103. letu starosti.FOTO: AP
To so najlepši 'Barbie' stajlingi, v katerih je blestela Margot Robbie
Preberi še
To so najlepši 'Barbie' stajlingi, v katerih je blestela Margot Robbie

Iris je vedno poudarjala tudi pomen originalnosti. "Lahko se naučiš slediti trendom in imeti dober okus, vendar se rodiš s stilom. Pomemben je odnos in tvoj pogled na svet ter to, kako se pokažeš, in najboljši način za to je, da si to, kar si, ne da kopiraš druge," je še povedala o svoji življenjski filozofiji.

Modno ikono, ki je leta 2018 dobila celo svojo Barbie lutko, si bomo brez dvoma zapomnili za vedno!

Pred devicami so nove zmage, škorpijoni bodo neustavljivi
Preberi še
Pred devicami so nove zmage, škorpijoni bodo neustavljivi
Če izpolnjujete ta pogoj, se lahko potegujete za sanjsko službo
Preberi še
Če izpolnjujete ta pogoj, se lahko potegujete za sanjsko službo
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: lofficielusa.com, tportal.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375